produk

Produk

  • X series Cyclone separator

    Pemisah Siklon X seri

    Katrangan Singkat: Bisa digunakake karo pembersih vakum sing beda kanggo nyaring bledug luwih saka 98%. Gawe debu luwih sithik kanggo ngresiki vakum, dawane wektu kerja vakum, kanggo nglindhungi saringan ing vakum lan nambah wektu urip.

  • Various model Workshop Pre separator machine made in China industrial vacuum cleaners manufacturers

    Macem-macem model pemisah Workshop Pre-digawe ing pabrikan pembersih vakum industri ing China

    Nalika bledug sing diprodhuksi sajrone mecah, luwih becik nggunakake pra-pemisah. Sistem siklon khusus nyekel 98% bahan sadurunge disedhot, nambah efisiensi filter lan nglindhungi ekstraktor bledug sampeyan supaya ora gampang tersumbat. T0 bisa digunakake bebarengan karo kabeh vakum industri lan ekstrak bledug umume.

  • TS1000 Single phase HEPA dust extractor

    TS1000 Ekstrak debu HEPA phase siji

    TS1000 dilengkapi pre-filter kerucut lan siji filter HPA HEPA.? Filter utama kanthi permukaan filter 1,5 m², masing-masing filter HEPA diuji lan disertifikasi kanthi mandhiri. TS1000 bisa misahake bledug sing apik kanthi efisiensi 99.97% @ 0.3μm, manawa papan kerja sampeyan dadi lingkungan sing resik lan aman.?TS1000 disaranake kanggo alat penggiling cilik lan alat listrik genggeman.

  • TS2000 Single phase HEPA dust extractor

    TS2000 Ekstrak debu HEPA phase siji

    Keterangan Singkat: TS2000 minangka rong ekstraktor debu HEPA mesin. Iki dilengkapi filter utama minangka filter pertama lan loro H13 minangka final.? Saben filter HEPA dites lan disertifikasi kanthi efisiensi minimal 99,97% @ 0,3 mikron. sing cocog karo sarat silika sing anyar.? Ekstrak bledug profesional iki apik banget kanggo bangunan, mecah, plester lan bledug beton. ”Fitur utama: filter OSHA? H13? HEPA? Filter? Unik? Jet? Pulsa? Filter? Cleaning? System,? Irit? Purges? The? Pre-filter? tanpa? bukaan? ing? vakum kanggo? njaga? a? lancar? aliran udara ,? lan? kanggo? nyingkiri? nggawe? a? kapindho? bledug? bebaya Kalorone? terus? bagging? sistem? kanggo? efektif? bledug? panyimpenan? lan? a? biasa? plastik? tas? systemare? kompatibel? ? Jam? Counter? Lan? Vakum? Meter? Kanggo? Filter? Control? Iku? Standar "

  • TS3000 industrial dust extraction units single phase HEPA dust extractor hot sale

    TS3000 unit ekstraksi debu industri siji fase ekstrak debu HEPA adol panas

    Keterangan Singkat: TS3000 minangka ekstraktor debu beton HEPA, kanthi 3 motor Ametek gedhe. TS3000 duwe kekuwatan sing bisa dihubungake karo grinders ukuran tengah utawa luwih gedhe, scarifiers, blasters shot kanggo ngekstrak debu beton sing anyar dipotong? Filtrasi HEPA sing disertifikasi nganti 99,99% @ 0,3 mikron kanggo njamin knalpot vakum pancen tanpa debu. TS3000 diwenehake kit alat lengkap, kalebu selang D50 * 10 meter, tongkat lan alat lantai. Fitur utama: saringan OSHA? H13? HEPA?? Unik? Jet? Pulsa? Filter? Cleaning? Teknologi? Njamin? Efisien? Lan? Resik? Filtrasi Gandheng? Bingkai / platform? Nyedhiyakake? Kuat? Dhukungan? Ing? Angel? Papan kerja The? 22? Meter? Dawa? Plastik? Tas? bisa? dipisahake? nganti? udakara? 40? individu? tas tinutup kanggo? penanganan sing cepet, aman lan pembuangan bledug Compact? vertikal? unit? gampang? maneuver? lan? transportasi?

  • T3 series Single phase HEPA dust extractor

    Seri T3 Ekstrak debu HEPA fase tunggal

    Katrangan Singkat: Filter HEPA dilapisi poliester "TORAY". Ditrapake kanggo kondisi kerja sing terus-terusan, ukuran cilik lan bledug akeh, khusus ditrapake kanggo industri lantai lan polesan lantai. Dhuwur, penanganan lan transportasi sing bisa diatur kanthi gampang. Fitur utama: Telung motor Ametek, kanggo ngontrol urip / mateni kanthi mandiri. Sistem bagasi gulung terus-terusan, loading / bongkar muat sing gampang lan cepet. Filter HEPA dilapisi PTFE, tekanan kurang, efisiensi filter dhuwur.

  • T5 series Single phase double barrel dust extractor industrial dust removal equipment hot sale

    T5 seri Single phase double dust dust extractor industri peralatan penghapusan debu industri penjualan panas

    Katrangan Singkat: 2 barel, digabungake karo pamisah kanggo saringan pra-filter, poliester "TORAY" PTFE dilapisi filter HEPA. Ditrapake kanggo kondisi kerja sing terus-terusan, ukuran cilik lan bledug akeh. Khusus ditrapake kanggo industri mecah lan polishing lantai. Fitur utama: Telung motor Ametek, kanggo ngontrol urip / mateni kanthi mandiri. Sistem tas lempitan gulung terus-terusan, gampang mbukak / diundhuh kanthi cepet. 2 barel, pre-filter yaiku pemisah siklon, nyaring luwih saka 98% bledug, nggawe lebu luwih sithik kanggo mlebu pembersih vakum, memperpanjang wektu kerja vakum, kanggo nglindhungi filter kanthi vakum lan nambah wektu urip. Filter HEPA dilapisi PTFE, kurang tekanan mudhun, efisiensi filter dhuwur

  • Single phase wet and dry vacuum cleaner S2 series

    Seri fase pembersih vakum basah lan garing fase tunggal

    Keterangan Singkat: Pembersih vakum industri seri S2 kanthi desain kompak, fleksibel, gampang dipindhah. Dilengkapi kapasitas beda laras sing bisa dicopot. Temokake macem-macem kahanan kerja, kanggo aplikasi udan, garing lan bledug. Fitur utama: Telung motor Ametek, kanggo ngontrol urip / mateni kanthi mandiri. Desain kompak, luwih fleksibel, cocog kanggo industri semen. Kasedhiya reresik saringan: reresik filter pulsa jet, reresik kanthi otomatis kanthi otomatis

  • Single phase wet and dry industrial vacuum cleaner S3 series

    Seri pembersih vakum industri basah lan garing fase tunggal

    Katrangan Singkat: Vakum industri seri S3 umume digunakake kanggo reresik ing wilayah pabrikan utawa kanggo reresik nduwur sirah. Ditampilake kompak lan fleksibel, gampang dipindhah. Ora ana aplikasi sing mokal kanggo S3, wiwit saka laboratorium, bengkel, lan teknik mesin nganti industri beton. Sampeyan bisa milih model iki mung kanggo bahan garing utawa kanggo aplikasi sing udan lan garing. Fitur utama: Telung motor Ametek, kanggo ngontrol tong minyak sing bisa dilepas dhewe, nggawe pembuangan debu dadi gampang Permukaan filter gedhe kanthi sistem pembersih filter terintegrasi Multi tujuan fleksibel, cocok kanggo aplikasi udan, garing, bledug

  • TS70 TES80 Three phase dust extractor intergrated with pre separator

    TS70 TES80 Ekstrak bledug telung tahap digandhengake karo pra pamisah

    Wulu utama: Filtrasi tahap loro, pre-filter yaiku pemisah siklon, misahake luwih saka 95% bledug, mung sawetara bledug sing nyaring, saliyane nggunakake filter. Thanks kanggo reresik filter jet pulsa otomatis, sampeyan bisa terus tanpa gangguan. Ekstrak bledug nggawe nyedhot dhuwur lan aliran udara gedhe, godhong sithik ing jubin Dilengkapi komponen elektronik Schneider, duwe kakehan, panas banget, proteksi sirkuit cendhak, bisa digunakake 24 jam terus-terusan Sistem tas lempitan terus-terusan, penanganan aman lan pembuangan bledug

  • T9 series Three phase HEPA dust extractor

    Seri T9 Tiga tahap ekstrak debu HEPA

    Keterangan Singkat: Mesin adaptasi motor turbin vakum dhuwur, sistem reresik filter pulsa jet kanthi otomatis. Bisa digunakake 24 jam kanthi terus-terusan, lan ditrapake kanggo bledug akeh, kondisi partikel bledug cilik. Utamane digunakake kanggo industri lantai lan polishing lantai.

  • A8 series Three phase industrial vacuum

    Seri A8 Vakum industri telung fase

    Fitur utama: 1) Dilengkapi motor turbin vakum sing dhuwur, didhukung saka 3.0kw-7.5kw 2) 60L tangki sing bisa dicopot kapasitas gedhe 3) Kabeh komponen Elektronik yaiku Schneider. 4) Vakum industri kanthi aman nglumpukake media abot kayata pasir, keripik, lan bledug lan rereget akeh.