produk

TS2000 Ekstrak debu HEPA phase siji

Keterangan Singkat: TS2000 minangka rong ekstraktor debu HEPA mesin. Iki dilengkapi filter utama minangka filter pertama lan loro H13 minangka final.? Saben filter HEPA dites lan disertifikasi kanthi efisiensi minimal 99,97% @ 0,3 mikron. sing cocog karo sarat silika sing anyar.? Ekstrak bledug profesional iki apik banget kanggo bangunan, mecah, plester lan bledug beton. ”Fitur utama: filter OSHA? H13? HEPA? Filter? Unik? Jet? Pulsa? Filter? Cleaning? System,? Irit? Purges? The? Pre-filter? tanpa? bukaan? ing? vakum kanggo? njaga? a? lancar? aliran udara ,? lan? kanggo? nyingkiri? nggawe? a? kapindho? bledug? bebaya Kalorone? terus? bagging? sistem? kanggo? efektif? bledug? panyimpenan? lan? a? biasa? plastik? tas? systemare? kompatibel? ? Jam? Counter? Lan? Vakum? Meter? Kanggo? Filter? Control? Iku? Standar "


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi produsen ekstraktor debu HEPA phase TS2000 Single iki
Katrangan singkat:

TS2000 minangka rong ekstraktor debu HEPA mesin. Iki dilengkapi filter utama minangka filter pertama lan loro H13 minangka final.?

Saben filter HEPA dites lan disertifikasi kanthi efisiensi minimal 99,97% @ 0,3 mikron.

sing cocog karo persyaratan silika sing anyar .? Ekstraktor bledug profesional iki apik banget kanggo bangunan, mecah, plester lan bledug beton.

Fitur utama:

OSHAcompliant? H13HEPA? Filter? Unik? Jet? Pulsa? Filter? Ngresiki? Sistem,? Kanthi efisien? Purges? Prefilter? Tanpa? Mbukak? Vakum? Kanggo? Njaga? A? Lancar? Aliran udara ,?
lan? kanggo? nyingkiri? nggawe? a? liya? bledug? hazardBoth? terus? bagging? sistem? kanggo? efektif? bledug? panyimpenan? lan? a? biasa? plastik? tas? systemare? kompatibel?

? Jam? Counter? Lan? Vakum? Meter? Kanggo? Filter? Kontrol? Standar? "

Parameter pemasok ekstraktor debu HEPA fase TS2000 berkualitas tinggi iki

Model lan spesifikasi TS2000:
Model TS2000 TS2100
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V 50 / 60HZ
Saiki (amps 8 16
Daya (kw) 2.4
Vakum (mbar) 220
Airflow(m³/h) 400
Filter saringan 3.0m²>99.5%@1.0um
Filter HEPA (H13) 2.4m²>99.99%@0.3um
Reresik saringan Reresik filter nadi jet
Ukuran (mm) 22.4″x28″x40.5″/570X710X1270
Bobot (kg) 107/48
Koleksi Tas gulung terus-terusan

Gambar ekstraktor debu HEPA fase TS2000 sing paling apik iki

TS2000_Single_phase_HEPA_dust_extractor_156637705722

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita