produk

Seri pembersih vakum industri basah lan garing fase tunggal

Katrangan Singkat: Vakum industri seri S3 umume digunakake kanggo reresik ing wilayah pabrikan utawa kanggo reresik nduwur sirah. Ditampilake kompak lan fleksibel, gampang dipindhah. Ora ana aplikasi sing mokal kanggo S3, wiwit saka laboratorium, bengkel, lan teknik mesin nganti industri beton. Sampeyan bisa milih model iki mung kanggo bahan garing utawa kanggo aplikasi sing udan lan garing. Fitur utama: Telung motor Ametek, kanggo ngontrol tong minyak sing bisa dilepas dhewe, nggawe pembuangan debu dadi gampang Permukaan filter gedhe kanthi sistem pembersih filter terintegrasi Multi tujuan fleksibel, cocok kanggo aplikasi udan, garing, bledug


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi vakum seri S3 mboseni & vakum kering
Katrangan singkat:
Vakum industri seri S3 umume digunakake kanggo reresik ing wilayah pabrikan utawa kanggo reresik nduwur sirah.
Ditampilake kompak lan fleksibel, gampang dipindhah. Ora ana aplikasi sing mokal kanggo S3, wiwit saka laboratorium, bengkel, lan teknik mesin nganti industri beton.
Sampeyan bisa milih model iki mung kanggo bahan garing utawa kanggo aplikasi sing udan lan garing. Fitur utama: Telung motor Ametek, kanggo ngontrol barel urip / mati kanthi mandhiri, nggawe pembuangan bledug supaya gampang lumahing Filter amba kanthi sistem pembersih filter terintegrasi, fleksibilitas macem-macem, cocog kanggo aplikasi bledug, garing, debu

Fitur utama
Telung motor Ametek, kanggo ngontrol urip / mateni kanthi mandiri
Tong sing bisa dicopot, nggawe pembuangan bledug bisa digunakake gampang banget
Permukaan filter gedhe kanthi sistem pembersih filter terintegrasi
Keluwesan macem-macem tujuan, cocok kanggo aplikasi bledug, garing, lan bledug.

Parameter saka seri S3 Anyar sing anyar, vakum basah & garing

Model lan spesifikasi seri S3:
Model S302 S302-110V
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V50 / 60HZ
Daya (kw) 3.6 2.4
Vakum (mbar) 220 220
Airflow(m³/h) 600 485
Gangguan (dbA) 80
Volume tank (L) 60
Jinis filter Filter HEPA HEPA filter “TORAY” polyester
Filter area(cm³) 15000 30000
Kapasitas saringan 0.3μm>99.5% 0.3μm>99.5%
Reresik saringan Reresik filter nadi jet Reresik saringan motor
Inci ukuran (mm) 24″x26.4″x52.2″/610X670X1325
Bobot (lbs) (kg) 125/55

Gambar vakum seri S3 grosir Single & vakum sing wis garing

S3-1--1590048704000
S3-2--1590048750000
S3-3--1590048810000
S3-4--1590048821000
S3-5--1590048835000
S3-6-1590048512000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita