produk

Seri A8 Vakum industri telung fase

Fitur utama: 1) Dilengkapi motor turbin vakum sing dhuwur, didhukung saka 3.0kw-7.5kw 2) 60L tangki sing bisa dicopot kapasitas gedhe 3) Kabeh komponen Elektronik yaiku Schneider. 4) Vakum industri kanthi aman nglumpukake media abot kayata pasir, keripik, lan bledug lan rereget akeh.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi vakum industri seri A8 grosir iki
Fitur utama:
1) Dilengkapi motor turbin vakum sing dhuwur, didhukung saka 3.0kw-7.5kw
2) Tangki dicopot kapasitas gedhe 60L
3) Kabeh komponen Elektronik yaiku Schneider.
4) Vakum industri kanthi aman nglumpukake media abot kayata pasir, keripik, lan bledug lan rereget akeh.
Parameter pabrikan vakum industri seri A8 iki
Lembar data teknis:
Model A842
Tegangan 380V / 50HZ
Kekuwatan 4,0kw
Vakum 260 mBar
Aliran Udara 420 m3 / h
Tangki 60L
Area Filter 30.000 cm2
Filter akurasi 0.3μm>99.5%
Reresik saringan Reresik filter nadi jet
Ukuran (mm) 645 * 925 * 1075
Bobot 95kg
Gambar saka pemasok vakum industri seri tiga A8 iki
A8_series_Three_phase_industrial_vacuum_155746670192

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita