produk

TS3000 unit ekstraksi debu industri siji fase ekstrak debu HEPA adol panas

Keterangan Singkat: TS3000 minangka ekstraktor debu beton HEPA, kanthi 3 motor Ametek gedhe. TS3000 duwe kekuwatan sing bisa dihubungake karo grinders ukuran tengah utawa luwih gedhe, scarifiers, blasters shot kanggo ngekstrak debu beton sing anyar dipotong? Filtrasi HEPA sing disertifikasi nganti 99,99% @ 0,3 mikron kanggo njamin knalpot vakum pancen tanpa debu. TS3000 diwenehake kit alat lengkap, kalebu selang D50 * 10 meter, tongkat lan alat lantai. Fitur utama: saringan OSHA? H13? HEPA?? Unik? Jet? Pulsa? Filter? Cleaning? Teknologi? Njamin? Efisien? Lan? Resik? Filtrasi Gandheng? Bingkai / platform? Nyedhiyakake? Kuat? Dhukungan? Ing? Angel? Papan kerja The? 22? Meter? Dawa? Plastik? Tas? bisa? dipisahake? nganti? udakara? 40? individu? tas tinutup kanggo? penanganan sing cepet, aman lan pembuangan bledug Compact? vertikal? unit? gampang? maneuver? lan? transportasi?


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi unit ekstraksi debu industri grosir TS3000 siji ekstraksi debu HEPA fase
Pembersih debu vakum industri Keterangan Singkat
TS3000 minangka ekstraktor debu HEPA kanggo Lantai Beton, kanthi 3 motor Ametek gedhe. TS3000 duweni kekuwatan sing bisa disambungake menyang grinders ukuran tengah utawa luwih gedhe, scarifiers, blasters shot kanggo ngekstrak debu beton sing anyar dipotong. % @ 0,3 mikron kanggo njamin knalpot vakum gratis tanpa bledug. TS3000 diwenehake karo alat alat lengkap, kalebu selang D50 * 10 meter, tongkat lan alat lantai.

Fitur utama
Patuh OSHA? H13? HEPA? Filter? Unik? Jet? Pulsa? Filter? Reresik? Teknologi? Njamin? Efisien? Lan? Resik? FiltrasiWelded? Frame / platform? Nyedhiyakake? Kokoh? Dhukungan? Ing? Angel? JobsiteThe? 22meters? dawa? plastik? tas? bisa? dipisahake? nganti? udakara? 40? individu? tas tinutup kanggo? cepet, aman nangani lan mbuwang debuCompact? vertikal? unit? gampang? kanggo? maneuver? lan? transportasi

Parameter unit ekstraksi debu industri TS3000 iki pabrik ekstraktor debu tahap siji HEPA

Model lan spesifikasi ekstraksi debu industri TS3000:
Model TS3000 TS3100
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V 50 / 60HZ
Daya (kw) 3.6 2.4
Saiki (amps) 12 16
Vakum (mbar) 220 185
Aliran Udara (m³ / h) 600 485
Filter saringan 4,5m²> 99.5 %@1.0um
Filter HEPA (H13) 3,6m²> 99.99%@0.3um
Reresik saringan Reresik filter nadi jet
Ukuran (mm) 24.8 ″ / 33 ″ x43.3 ″ / 630X840X1470
Bobot (kg) 145/65

Gambar pemasok ekstraktor debu HEPA fase TS3000 siji iki

TS3000_industrial_dust_extraction_units_single_phase_HEPA_dust_extractor_hot_sale_156637709446

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita