produk

Macem-macem model pemisah Workshop Pre-digawe ing pabrikan pembersih vakum industri ing China

Nalika bledug sing diprodhuksi sajrone mecah, luwih becik nggunakake pra-pemisah. Sistem siklon khusus nyekel 98% bahan sadurunge disedhot, nambah efisiensi filter lan nglindhungi ekstraktor bledug sampeyan supaya ora gampang tersumbat. T0 bisa digunakake bebarengan karo kabeh vakum industri lan ekstrak bledug umume.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi macem-macem model Pemisah Lokakarya model mesin digawe ing pabrik pembersih vakum industri China
Nalika bledug akeh sing digawe sajrone mecah, luwih becik nggunakake pre-separator.
Sistem siklon khusus nyekel 98% materi sadurunge nguap, nambah efisiensi filter lan nglindhungi ekstraktor bledug saka gampang nyumbat. T0 bisa digunakake bebarengan karo kabeh limbah industri lan ekstrak debu sing umum. Kita minangka macem-macem model Workshop Pre Produsen produk pemisah ing China. Kita wis nglumpukake pengalaman akeh lan ngetrapake pengalaman iki kanggo desain lan pabrik produk. Tujuane yaiku nyedhiyakake macem-macem mesin Pre separator model kanggo mesin. Kita bakal menehi solusi produk sing paling cocog miturut kanggo syarat sampeyan. Muga-muga introduksi bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh babagan macem-macem model Mesin Pemisah Lokakarya Pra-pabrik sing digawe ing pabrikan pembersih vakum industri China, sampeyan uga bisa miwiti konsultasi karo kita kapan wae.
Fitur utama:

Luwih? Efisien? Kerja? Kinerja? Tanpa? Ngganggu? Asring? Kanggo? Ngresiki? Filter?
"Bagging" sistem? Terus? Nglumpukake? Bledug? Gampang?
Pangopènan sing murah banget? Murah?

Parameter saka macem-macem model Workshop Pre separator model digawe ing pabrik pembersih vakum industri China
Spesifikasi T0:
Model                              TO
Volume tank Tas gulung terus-terusan
Inci ukuran / (mm)  26″x28″x49.2″/600x710x1250
Bobot (lbs) / kg                          80/35

Gambar saka macem-macem model Workshop Pre separator model digawe ing pabrikan pembersih vakum industri China

T0.603
T0.604
T0.605

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita