produk

TS70 TES80 Ekstrak bledug telung tahap digandhengake karo pra pamisah

Wulu utama: Filtrasi tahap loro, pre-filter yaiku pemisah siklon, misahake luwih saka 95% bledug, mung sawetara bledug sing nyaring, saliyane nggunakake filter. Thanks kanggo reresik filter jet pulsa otomatis, sampeyan bisa terus tanpa gangguan. Ekstrak bledug nggawe nyedhot dhuwur lan aliran udara gedhe, godhong sithik ing jubin Dilengkapi komponen elektronik Schneider, duwe kakehan, panas banget, proteksi sirkuit cendhak, bisa digunakake 24 jam terus-terusan Sistem tas lempitan terus-terusan, penanganan aman lan pembuangan bledug


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi ekstraktor bledug telung tahap TS70 TES80 terintegrasi karo pra-pemisah digawe ing China

Wulu utama
Rong filtrasi tahap, pre-filter yaiku separator siklon, misahake luwih saka 95% bledug, mung sawetara bledug sing kasedhiya ing filter, banget nggawe filter umur. Thanks kanggo ngresiki filter jet pulsa otomatis, sampeyan bisa tetep bisa digunakake tanpa gangguan. nggawe nyedhot dhuwur lan aliran udara gedhe, godhong sithik ing jubin Dilengkapi komponen elektronik Schneider, duwe kakehan, panas banget, proteksi sirkuit cendhak, bisa mlaku 24 jam terus-terusan Sistem tas lempitan terus-terusan, penanganan sing aman lan mbuwang debu

Parameter grosir TS70 TES80 Ekstrak bledug telung tahap iki digabungake karo pra pamisah

Model TS70 TS80
Tegangan 380V 50HZ 480V 60HZ
Daya (kw) 7.5 8.6
Vakum (mbar) 320 350
Aliran Udara (m³ / h) 530 620
Gangguan (dba) 71 74
Jinis filter Poliester "TORAY" saringan HEPA
Area filter (cm) 30000
Kapasitas saringan 0,3 um> 99,5%
Reresik saringan Reresik filter pulsa jet kanthi otomatis
Ukuran (mm) 25.2 ″ x48.4 ″ x63 63 / 640X1230X1600
Bobot (kg) 440/200

Gambar ekstraktor bledug TS70 TES80 ndhuwur iki intergrated karo pra pamisah

TS70_TES80Three_phase_dust_extractor_intergrated_with_pre_separator_156637712764

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita