produk

Seri T9 Tiga tahap ekstrak debu HEPA

Keterangan Singkat: Mesin adaptasi motor turbin vakum dhuwur, sistem reresik filter pulsa jet kanthi otomatis. Bisa digunakake 24 jam kanthi terus-terusan, lan ditrapake kanggo bledug akeh, kondisi partikel bledug cilik. Utamane digunakake kanggo industri lantai lan polishing lantai.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi ekstraktor debu HEPA seri Tiga grosir iki

Keterangan Singkat: Mesin adaptasi motor turbin vakum dhuwur, sistem reresik filter pulsa jet kanthi otomatis.
Bisa digunakake 24 jam kanthi terus-terusan, lan ditrapake kanggo bledug akeh, kondisi partikel bledug cilik.
Utamane digunakake kanggo industri lantai lan polishing lantai.

Fitur utama
Sistem tenaga adaptasi motor turbin vakum dhuwur, voltase sudhut lan frekuensi dobel, dhuwur andal, swara kurang, wektu umure dawa, bisa terus 24 jam.
Kabeh Dilengkapi komponen elektronik Schneider, duwe overload, overheating, proteksi sirkuit cendhak.
Tas lempitan gulung terus-terusan, loading / bongkar muat sing gampang lan cepet.
Filter HEPA dilapisi PTFE, tekanan kurang, efisiensi filter dhuwur.
Sistem reresik pulsa Jet kanthi otomatis, dilengkapi kompresor udara, 24 jam bisa digunakake tanpa gangguan, ditrapake kanthi beda ing kahanan kerja

Parameter rega T9 seri Three phase HEPA ekstraksi debu murah

Model lan spesifikasi seri T9
Model T952 T972 T953 T973 T954 T974
Tegangan 380V / 50Hz
Daya (kw) 5.5 7.5 5.5 7.5 5.5 7.5
Vakum (mbar) 300 320 300 320 300 320
Airflow(m³/h) 530
Gangguan (dbA) 70 71 70 71 70 71
Jinis filter HEPA filter “TORAY” polyester
Filter area(cm³) 30000 3X15000
Kapasitas saringan 0.3μm>99.5%
Reresik saringan Reresik filter nadi jet Reresik nganggo motor Pulsa jet kanthi otomatis
Ukuran (mm) 650X1080X1450 650X1080X1450 650X1080X1570
Bobot (kg) 169 173 172 176 185 210

Gambar pabrik seri ekstraktor debu HEPA seri T9 seri iki

T9_new.480956
T9_new.481
T9_new.482
T9_new.480956

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita