produk

KONTAK KAMI

Suzhou Marcospa didegaké ing taun 2008. Khusus kanggo produksi mesin lantai, kayata grinder, polisher lan bledug.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Telpon

0086-18963302825

E-MAIL

ALAMAT

Wenhe road, loufeng town, Suzhou Industrial Park, Suzhou, China.

Marcospa minangka pabrikan China kanggo vakum industri lan ekstraktor sistem debu industri paten kanthi teknologi inovatif, sing fokus kanggo nyedhiyakake pembersih vakum industri paling dipercaya ing pasar.