produk

Kumpeni Profil

Suzhou Marcospadidegaké ing taun 2008. Spesialisasi produksi mesin lantai, kayata grinder, polisher lan bledug. Produk-produk bermutu, modis, digunakake ing macem-macem arsitektur, ora mung duwe pasar akeh ing pasar dodolan domestik, nanging uga diekspor menyang Eropa lan Amerika Serikat.

Marcospa hinge wis pirang-pirang taun mesthi nindakake "kualitas produk supaya bisa urip, tujuan kredibilitas lan layanan pangembangan". Kasedhiya nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo sampeyan. Duwe tim manajemen desain sing profesional, khusus, wiwit desain produk, nggawe cetakan, ngecor menyang perakitan Produk, kanggo saben aspek lan proses sing dites lan dikontrol kanthi ketat.

Sajrone sawetara taun kepungkur produksi lan manajemen lan eksplorasi, Marcospa nyipta sistem manajemen kualitas dhewe. Marcospa tansah ngetrapake konsep nggawe nilai pelanggan kanggo produk sing disesuaikan karo pelanggan kanggo nyukupi kabutuhane para pelanggan sing beda, lan terus-terusan menehi solusi lan masalah teknis marang para pelanggan. Eksplorasi lan inovasi liyane, lan keunggulan.

maxkpa928

Kita wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001, lan sawetara produk wis lulus sertifikasi CE Eropa. Kanggo njamin inovasi produk lan layanan purna jual terus-terusan, klompok insinyur desain lan sawise-sales wis dilatih kanggo riset lan ngembangake, ngrancang, lan ngasilake koleksi debu industri lan peralatan nyopot debu. Perusahaan sing nggabungake manajemen asap lan debu, kanthi macem-macem produk, sing bisa nyukupi kebutuhan proses produksi pabrik, lan menehi solusi lengkap. Produk Maxkpa cocog karo macem-macem aturan lan indikator keamanan internasional. Produk kasebut wis diuji lan disertifikasi dening institusi internasional. Pelanggan nyedhiyakake jaminan keamanan produksi industri.

Seri produk saiki kalebu pembersih vakum industri, kolektor debu industri, pembersih asap, pembersih vakum bukti ledakan, desain penghapusan debu peralatan lan transformasi instalasi, program pendhukung peralatan lan solusi pambuangan debu vakum liyane. Produk ingmar akeh digunakake ing pamrosesan logam, peralatan mesin, manufaktur kendaraan lan kapal, Obat lan panganan, sandhangan pencegahan, bahan kimia alus, penerbangan rel kanthi kecepatan tinggi, bukti ledakan lan industri liyane!

Sugeng rawuh lan mbukak wates komunikasi. Kita nyelarasake karo mitra ideal sampeyan!