produk

Seri T3 Ekstrak debu HEPA fase tunggal

Katrangan Singkat: Filter HEPA dilapisi poliester "TORAY". Ditrapake kanggo kondisi kerja sing terus-terusan, ukuran cilik lan bledug akeh, khusus ditrapake kanggo industri lantai lan polesan lantai. Dhuwur, penanganan lan transportasi sing bisa diatur kanthi gampang. Fitur utama: Telung motor Ametek, kanggo ngontrol urip / mateni kanthi mandiri. Sistem bagasi gulung terus-terusan, loading / bongkar muat sing gampang lan cepet. Filter HEPA dilapisi PTFE, tekanan kurang, efisiensi filter dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi eksportir ekstraktor debu HEPA seri T3 seri T3 siji iki
Katrangan singkat:
Standard “TORAY” polyester coated HEPA filter.Applies to continuous working condition, small size and large amount dust, specially applies to floor grinding and polishing industry.Adjustable height, handling and transporting easily.

Fitur utama
Telung motor Ametek, kanggo ngontrol urip / mati kanthi mandhiri. Sistem bagging drop-down terus-terusan, loading / bongkar muat gampang lan cepet. Filter HEPA dilapisi PTFE, tekanan kurang, efisiensi filter dhuwur.

Parameter ekstraktor debu HEPA phase T3 seri T3 siji iki, digawe ing China

Model lan spesifikasi seri T3:
Model T302 T302-110V
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V50 / 60HZ
Daya (kw) 3.6 2.4
Vakum (mbar) 220 220
Airflow(m³/h) 600 485
Gangguan (dbA) 80
Jinis filter HEPA filter “TORAY” polyester
Filter area(cm³) 30000
Kapasitas saringan 0.3μm>99.5%
Reresik saringan Reresik filter nadi jet Reresik saringan motor
Inci ukuran (mm) 26″x26.5″x46.5″/600X710X1180

Gambar saka seri T3 Single phase HEPA ekstraktor debu murah

T3-1--1590050686000
T3-3-1590050223000
T3-2--1590050698000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita