produk

Seri ekstraksi debu industri seri A9 telung fase pembersih tugas berat industri kanggo parutan lantai beton

Keterangan Singkat: Pembersih vakum industri seri A9 dirancang kanggo nggunakake tugas abot umume. Motor turbin gratis pangopènan cocok kanggo kerja terus 24/7. Dheweke cocog kanggo integrasi menyang mesin proses, digunakake ing instalasi tetep lan sapiturute A9 nyedhiyakake telung reresik saringan kanggo para konsumen: shaker filter manual, motor drive otomatis, lan reresik filter pulsa jet.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Singkat: Unit ekstraksi debu industri seri A9 telung fase pembersih tugas berat industri kanggo parutan lantai beton dirancang kanggo panggunaan tugas abot umume.
Motor turbin gratis pangopènan cocok kanggo kerja terus 24/7.
Dheweke cocog kanggo integrasi menyang mesin proses, digunakake ing instalasi tetep, lsp.
Unit ekstraksi debu industri A9 nyedhiyakake pelanggan kanthi telung reresik filter: shaker filter manual, motor otomatis, lan reresik filter pulsa jet.
Fitur utama: Dilengkapi motor turbin vakum sing dhuwur, didhukung saka 3.0kw-7.5kw
Tangki sing bisa dicopot kapasitas gedhe 100L
Kabeh komponen Elektronik yaiku Schneider.
Vakum industri kanthi aman nglumpukake media abot kayata wedhi, kripik, lan bledug lan rereget akeh.
Parameter unit ekstraksi debu industri seri A9 iki cleaner vakum tugas berat industri telung fase kanggo grding lantai beton murah
Model lan spesifikasi pembersih vakum industri seri tiga A9:
Model A931 A941 A951 A971 A932 A942 A952 A972 A933 A943 A953 A973
Tegangan 380V 50Hz
Daya (kw) 3 4 5.5 7.5 3 4 5.5 7.5 3 4 5.5 7.5
Vakum (mbar) 260 260 300 320 260 260 300 320 260 260 300 320
Airflow(m³/h) 320 420 530 530 320 420 530 530 320 420 530 530
Gangguan (dbA) 69 70 70 71 69 70 70 71 69 70 70 71
Volume tank (L) 100
Jinis filter 12-Filter saku HEPA filter “TORAY” polyester
Filter area(cm³) 20000 30000
Kapasitas saringan 1,0um> 99,5% 0.3μm >99.5%
Reresik saringan Pengocok filter manual Reresik filter nadi jet Reresik nganggo motor otomatis
Ukuran (mm) 24″x42.5″x57.8″/610X1080X1470
Bobot (kg) 123 143 166 170 126 146 169 173 129 149 175

Gambar unit ekstraksi debu industri seri A9 seri pembersih vakum tugas berat industri telung fase kanggo adol panas grdinging lantai beton

A9-1--1590046974000
A9-2--1590046983000
A9-3--1590046996000
A9-4--1590047005000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita