produk

T5 seri Single phase double dust dust extractor industri peralatan penghapusan debu industri penjualan panas

Katrangan Singkat: 2 barel, digabungake karo pamisah kanggo saringan pra-filter, poliester "TORAY" PTFE dilapisi filter HEPA. Ditrapake kanggo kondisi kerja sing terus-terusan, ukuran cilik lan bledug akeh. Khusus ditrapake kanggo industri mecah lan polishing lantai. Fitur utama: Telung motor Ametek, kanggo ngontrol urip / mateni kanthi mandiri. Sistem tas lempitan gulung terus-terusan, gampang mbukak / diundhuh kanthi cepet. 2 barel, pre-filter yaiku pemisah siklon, nyaring luwih saka 98% bledug, nggawe lebu luwih sithik kanggo mlebu pembersih vakum, memperpanjang wektu kerja vakum, kanggo nglindhungi filter kanthi vakum lan nambah wektu urip. Filter HEPA dilapisi PTFE, kurang tekanan mudhun, efisiensi filter dhuwur


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi seri T5 seri Single dust dust extractor industri peralatan penghapusan debu industri sing laris
Short Description:2 barrels, integrated with separator for pre-filtering, “TORAY” polyester PTFE coated HEPA filter.
Ditrapake kanggo kondisi kerja sing terus-terusan, ukuran cilik lan bledug akeh.
Khusus ditrapake kanggo industri lantai grinding lan polishing. Kita minangka produsen lan panyedhiya layanan penjualan alat penghapusan debu sing didol. Tim kita duwe kualitas profesional sing apik lan duwe tanggung jawab sing kuwat. Piranti penghapusan debu industri murah sing diekspor menyang akeh negara ing saindenging jagad lan duwe reputasi pasar sing apik. Kita bakal menehi solusi produk sing paling cocog miturut syarat sampeyan. Yen sampeyan pengin ngerti babagan kabijakan penjualan panas penjualan ekstrak bledug, klik "Kirim Pesen" kanggo ngubungi kita.

Fitur utama

Telung motor Ametek, kanggo ngontrol urip / mateni kanthi mandiri.
Sistem tas lempitan gulung terus-terusan, gampang mbukak / diundhuh kanthi cepet.
2 barel, pre-filter yaiku pemisah siklon, nyaring luwih saka 98% bledug, nggawe lebu luwih sithik kanggo mlebu pembersih vakum, memperpanjang wektu kerja vakum, kanggo nglindhungi filter kanthi vakum lan nambah wektu urip.
Filter HEPA dilapisi PTFE, kurang tekanan mudhun, efisiensi filter dhuwur

Parameter seri T5 Single phase dobel ekstraktor debu peralatan pabrik penghapusan debu industri
Model lan spesifikasi seri T5
Model T502 T502-110V
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V50 / 60HZ
Daya (kw) 3.6 2.4
Vakum (mbar) 200 200
Airflow(m³/h) 600 485
Gangguan (dbA) 80
Jinis filter HEPA filter “TORAY” polyester
Filter area(cm³) 30000
Kapasitas saringan 0.3μm>99.5%
Reresik saringan Reresik filter nadi jet Reresik saringan motor
Inci ukuran (mm) 25.7″x40.5″x57.5″/650X1030X1460

Gambar seri T5 grosir Single phase dobel ekstrak debu ekstraktor peralatan penghapusan debu industri

T5-1--1590051094000
T5-2--1590051103000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita