produk

TS1000 Ekstrak debu HEPA phase siji

TS1000 dilengkapi pre-filter kerucut lan siji filter HPA HEPA.? Filter utama kanthi permukaan filter 1,5 m², masing-masing filter HEPA diuji lan disertifikasi kanthi mandhiri. TS1000 bisa misahake bledug sing apik kanthi efisiensi 99.97% @ 0.3μm, manawa papan kerja sampeyan dadi lingkungan sing resik lan aman.?TS1000 disaranake kanggo alat penggiling cilik lan alat listrik genggeman.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi ekstraktor debu HEPA tahap TS1000 grosir siji iki
Katrangan singkat:
TS1000 is equipped with a conical pre-filter and one H13 HEPA filter.The main filter with 1.5 m² filter surface, each of the HEPA filter is independently tested and certified.TS1000 can separate the fine dust with efficiency 99.97% @ 0.3μm, ensuring your work space is a clean and safe environment.TS1000 is recommended for small grinders and hand held power tools.

Fitur utama

OSHAcompliantH13HEPAfilter“ Nomarkingtype”rearwheelsandlockablefrontcasterEfficientjetpulsefiltercleaningContinuous
bagging? sistem? njamin? cepet? lan "tanpa bledug? tas? ngganti Smart? lan? portable? desain,? transportasi? kaya? a? angin?

Parameter rega ekstraksi debu HEPA fase TS1000 Tunggal iki

Model lan spesifikasi TS1000:
Model TS1000 TS1100
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V 50 / 60HZ
Saiki (amps 4 8
Daya (kw) 1.2
Vakum (mbar) 220
Airflow(m³/h) 200
Filter saringan 1.7m²>99.5%@1.0um
Filter HEPA (H13) 1.2m²>99.99%@0.3um
Reresik saringan Reresik filter nadi jet
Ukuran (mm) 16.5″x26.7″x43.3″/420X680X1100
Bobot (kg) 0.3μm>99.5%
Koleksi Tas gulung terus-terusan

Gambar penjualan panas ekstraktor debu HEPA TS1000 Single phase iki

T3_1.608

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita