produk

Pemisah Siklon X seri

Katrangan Singkat: Bisa digunakake karo pembersih vakum sing beda kanggo nyaring bledug luwih saka 98%. Gawe debu luwih sithik kanggo ngresiki vakum, dawane wektu kerja vakum, kanggo nglindhungi saringan ing vakum lan nambah wektu urip.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi pemisah siklon X efisiensi tinggi digawe ing China

Katrangan singkat:

Bisa digunakake karo pembersih vakum sing beda kanggo nyaring luwih saka 98% bledug. Gawe bledug luwih sithik kanggo mlebu pembersih vakum, dawane wektu kerja vakum, kanggo nglindhungi saringan ing vakum lan nambah wektu urip.

Parameter pabrikan pemisah Siklus efisiensi X seri iki

Model lan spesifikasi seri X
Model X60 X90
Volume tank (L) 60 90
Inci ukuran (mm) 17.7″x17.7″x34″ 17.7″x17.7″x40.5″
450X450X870 450X450X1030
Bobot (lbs) (kg) 37/16 38.5 / 17

Gambar adol panas pamisah Siklon efisiensi X

X60.png652
X90.png

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita