produk

FB seri telung phase Clean-proof Vacuum cleaner

grosir seri FB telung tahap Cleanup-proof cleaner vakum


Detail Produk

Tag Produk

Fitur kasebut luwih aman lan tahan bledosan, luwih entheng lan luwih terjangkau tinimbang pembersih vakum industri liyane. Cocog kanggo operasi terus-terusan wilayah sing bisa mbledhos lan bledug utawa peralatan industri sing bisa mbakar lan mbledhos. Digunakake ing proses logam, ngolah sheet plastik, batre, casting, elektronik, 3D printing lan industri liyane.

Parameter saka grosir FB seri telung tahap Produsen pembersih vakum-ledakan iki

Model FB-22 FB-40
Daya (Kw) 2.2 4
Tegangan (V / Hz) 380/50 ~ 60
Aliran udara (m3 / h) 265 318
Vakum (mbar) 240 290
Volume tank (L) 60
Noise dB (A) 72±2 74±2
Diameter inhalasi (mm) 50
Area filter (m2) 3.5
Kapasitas saringan Anti-static filter(0.3μm>99.5%)
Reresik saringan muter kanthi manual
Ukuran (mm) 1220 * 565 * 1270
Bobot (kg) 105 135

Gambar saka seri FB grosir seri tiga fase pemasok pembersih Vakum
Fitur
1. Motor sing bisa mbledhos, ngalangi percikan listrik motor
Sistem tenaga nggunakake kipas turbin casting presisi tahan jeblugan internasional (pompa udara), frekuensi dual-voltase lebar, reliabilitas dhuwur, swara sithik, umur dawa lan operasi terus-terusan sajrone 24 jam. Tenaga kasedhiya saka 0,25kw nganti 4.0kw, pasokan listrik 380V / 50Hz.
bahan bermotor bledosan motor : Ex d Ⅱ BT4 Gb

FB_11
FB_1_2_1
FB_1_2_2

2. Filter anti-statis kanggo nyegah bebaya cemlorot statis
Filter bintang tas kartrid lan opsional kanggo sistem filtrasi.
Filter bag bintang nggunakake sentuhan campuran antistatik kanggo nambah konduktivitas kanthi nambah serat biner.
The filter cartridge filter is treated with aluminized surface coating, which has good antistatic performance and surface resistance ≤105&Omega

FB_2_2
FB_2_1302

3. Kothak listrik sing bisa mbledhos kanggo nyegah bebaya listrik
Sistem kontrol nggunakake kothak listrik sing bisa diledhot, kontaktor AC internal lan kakehan termal nggunakake komponen listrik Schneider.
Kothak listrik sing mbledhos, tandha bukti bledosan: Ex d II BT4

FB_3_1153
FB_3_2562

4. Pemantauan tekanan negatif, pangeling-eling reresik
Pengukur tekanan negatif minangka komponen konfigurasi standar kanggo kabeh mesin. Iki dirancang khusus kanggo pembersih vakum industri dening Puhua. Sing ijo, biru lan abang cocog karo tekanan negatif internal mesin ing saben bagean daya. Pointer nuduhake area abang kanggo makili filter kudu diresiki utawa diganti.

5. Casters industri, gampang dipindhah
Kastor industri gampang dipasang. Rodha digawe saka poliuretan kelas paling dhuwur (PU), kurung digawe saka piring pickling 2.5mm kanggo nambah tulang rusuk, lan kasta 2-inci bisa nggawa 50kg kanthi individu. Lumahing roda dirancang karo gandum kanggo nambah kinerja anti-slip.

FB_4
FB_5 (1)

6. Pisahake barel ndhuwur lan ngisor, gampang diresiki
Struktur pamisahan laras ndhuwur lan ngisor minangka konfigurasi standar mesin, sing menehi kenyamanan paling gedhe kanggo pangguna. Iku luwih gampang kanggo ngresiki bledug. Yen perlu kanggo ngresiki bledug, mung kudu ngangkat bar tekanan, tong sampah sing nglumpukake bledug kanthi alami tiba ing lemah, lan mindhah tong., Mbuwang bledug, lan pencet batang tekanan sawise rampung.

FB_6_1793
FB_6_2798
FB_6_3

7. Siklon ing jero kanggo nyuda beban ing saringan
Struktur siklon internal minangka konfigurasi standar mesin. Wis diinstal ing sambungan karo port nyedhot. Partikel gedhe bisa langsung diselehake ing sangisore ember nglumpukake bledug liwat pemisah siklon. Ora perlu dicegat lan kepepet karo filter, sing bisa nambah umur filter.

8. Antarmuka lan selang anti-statis
Selang lan konektor digawe saka bahan anti-statis, konduktivitas listrik salaras karo DIN53482, lan resistensi permukaan yaiku <106 & Omega

FB_7
FB_8

9. Filter nganggo manual muter kanggo ngresiki bledug, sing trep lan efisien.
Reresik bledug sing muter nganggo mode manual. Sampeyan mung kudu muter gagang puteran kanthi arah jarum jam / jarum jam sakitar 1 menit kanggo ngresiki partikel gedhe saka bledug sing ana ing permukaan filter.

FB_9_1
FB_9_2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita