produk

Produsen pembersih vakum industri tekstil F2 sing adol Panas

Deskripsi industri F2 Tekstil vakum industri Desain klasik, andal lan stabil. Dilengkapi vakum dhuwur "Desain klasik, andal lan stabil. Dilengkapi motor vakum tinggi, ide


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi produsen produk pembersih vakum industri tekstil F2 Panas
Desain klasik, andal lan stabil. Dilengkapi vakum dhuwur "Desain klasik, andal lan stabil. Dilengkapi motor vakumturbine dhuwur, cocog kanggo 24 jam kerja terus-terusan. Bisa digunakake ing industri tekstil, pengepakan lan kertas
◆ Motor turbin kelas industri telung fase, bisa terus digunakake.
◆ Filter HEPA, tank 120L, kanthi tas kain non-anyaman gedhe ing njero.
◆ Panel saklar independen, kanthi fungsi nyegah bocor, sirkuit cendhak lan suhu dhuwur
◆ Pelanggan bisa milih macem-macem inlet kaya sing dikarepake (50mm / 63mm / 76mm / 100mm)
◆ Filter nganggo desain jinis tas, sampah strip sing diserep langsung disimpen ing filter. Kanggo mbuwang sampah, cukup bukak tutup ndhuwur lan copot saringan saka tangki bledug.
Kita nawakake industri pembersih vakum industri tekstil kanggo para pembeli ing saindenging jagad. Ketrampilan, tanggung jawab, lan kerja tim minangka inti kanggo bisnis. Kita bertekad kanggo dadi produsen pembersih vakum industri paling apik ing China. Kita bakal menehi solusi produk sing paling cocog miturut sampeyan syarat. Muga-muga introduksi bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh babagan pembersih vakum industri Tekstil, sampeyan uga bisa miwiti konsultasi karo kita kapan wae.
Parameter Produsen pembersih vakum industri F2 Hot sale industri tekstil iki
Model F212 F213 F214
Tegangan 380V 50HZ
Daya (kw) 2.2 3 4
Vakum (mbar) 240 270 260
Airflow(m³/h) 275 318 420
Gangguan (dba) 65
Volume tank (L) 120
Jinis filter HEPA
Area filter (cm) 20000
Kapasitas saringan 1um> 99,5%
Ukuran (mm) 1020 * 630 * 1130
Bobot (kg) 65 73 80
F2_Textile_industry_industrial_vacuum_155843043033

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita