produk

seri Single vakum basah & garing D3 phase anyar

seri Single vakum basah & garing D3 phase anyar


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi pabrikan seri D3 vakum basah & garing sing anyar
Katrangan singkat:
Portable? Dhuwur? Efisien? Reresik? Mesin,? Tank kanthi volume amba? lan? HEPA? filter.? Bisa? menehi hasil? kabeh? jinis? rumit? digunakake?

Fitur utama:
Telung motor independen kelas industri
Laras stainless steel 90L dicet antistatik
Kanthi saklar level cair, vakum bakal mandheg kanthi otomatis nalika banyune kebak, nglindhungi motor saka kobong
Basah lan garing, bisa ngatasi cairan lan bledug kanthi bebarengan
Reresik filter pulsa jet unik lan filter HEPA efisiensi tinggi

Parameter pemasok seri D3 vakum basah & garing sing anyar

Model D3080 D3081
Tegangan 240V 50 / 60HZ 240V 50 / 60HZ
Daya (kw) 3.6KW 3.6KW
Airflow(m³/h) 620 620
Vakum (mbar) 200 200
Saklar cair YES NO
Reresik saringan Reresik filter nadi jet
Volume tank (L) 90L
Jinis filter HEPA
Filter area(cm²) 1,0um> 99,5%
Ukuran (mm) 23.6″X25.5″X38.6″/600X650X980
Bobot (kg) 32

Gambar pemasok seri D3 vakum basah & garing fase Tunggal sing anyar iki

D3-1--1590047876000
D3-2--1590047894000
D3-3--1590047909000
D3-4--1590047920000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita