produk

Unit ekstraksi debu industri berkualitas tinggi seri D3 pembersih vakum industri basah lan garing


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Singkat
Portable? Dhuwur? Efisien? Reresik? Mesin,? Tank kanthi volume amba? lan? HEPA? filter.? Bisa? menehi hasil? kabeh? jinis? rumit? digunakake?

Fitur utama
Telung motor independen kelas industri.
Laras stainless steel 90L dicet antistatik.
Kanthi saklar level cair, vakum bakal mandheg kanthi otomatis nalika banyune kebak, nglindhungi motor saka kobong.
Basah lan garing, bisa ngatasi cairan lan bledug kanthi bebarengan.
Reresik filter pulsa jet unik lan filter HEPA efisiensi tinggi.

Parameter unit ekstraksi debu industri berkualitas Tinggi, pemasok seri D3 vacuum cleaner industri basah lan garing
Model lan spesifikasi D3:
Model D3080 D3081
Tegangan 240V 50 / 60HZ 240V 50 / 60HZ
Daya (kw) 3.6KW 3.6KW
Airflow(m³/h) 620 620
Vakum (mbar) 200 200
Saklar cair YES NO
Reresik saringan Reresik filter nadi jet
Volume tank (L) 90L
Jinis filter HEPA
Filter area(cm²) 1,0um> 99,5%
Ukuran (mm) 23.6″X25.5″X38.6″/600X650X980
Bobot (kg) 32
Gambar unit ekstraksi debu industri bermutu iki fase tunggal pembersih vakum industri basah lan garing pabrik seri D3.
Ngarep-arep kanggo pitakon babagan unit ekstraksi debu industri berkualitas tinggi, adol adus vakum industri basah lan garing industri adol panas.
D3-1--1590047332000
D3-2--1590047341000
D3-3--1590047416000
D3-4--1590047425000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita