produk

pemisah Siklus X seri anyar

pemisah Siklus X seri anyar


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi pabrikan pemisah Siklus seri X anyar iki
Katrangan singkat:
Bisa nggarap pembersih vakum sing beda kanggo nyaring bledug luwih saka 98%.
Gawe debu luwih sithik kanggo ngresiki vakum, dawane wektu kerja vakum, kanggo nglindhungi saringan ing vakum lan nambah wektu urip.
Parameter pabrikan pemisah Siklon seri X anyar iki
Model X60 X90
Volume tank (L) 60 90
Inci ukuran (mm)  17.7 ″ x17.7 ″ x34 ″ 17.7 ″ x17.7 ″ x40.5 ″
450X450X870 450X450X1030
Bobot (lbs) (kg) 37/16 38.5 / 17

Gambar pemasok pemisah Siklon seri X anyar iki

X60
x90

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita