produk

Mesin cuci tekanan banyu adhem jet adhem tekanan anyar 200 mbar

Bahan mesin njaba yaiku insulasi. Salah sawijining kebocoran ana, bisa nglindhungi pekerja saka kejut listrik


Detail Produk

Tag Produk

Fitur utama

1. Bahan mesin njaba yaiku insulasi. Salah sawijining kebocoran ana, bisa nglindhungi pekerja saka kejut listrik.
2. Mesin kabeh nggunakake struktur vertikal, motor listrik ing ndhuwur pump pump. Nalika piranti segel rusak, banyu lan minyak ora mlebu motor listrik.
3. Motor bantalan ngirit banyu luwih akeh tinimbang bantalan poros engkol tradhisional.

4. Otomatis "pemicu terbuka bedhil tegese mesin terbuka, pemicu jarak bedhil tegese mesin cedhak".
5. Otomatis, fungsi nyedhot awake

Parameter mesin cuci tekanan udara adhem udhara anyar sing regane murah 200 mbar regane murah
Model
B5 / 11C
Tegangan
AC-220V / 50 HZ
Kekuwatan
2200W
Alur
520L / H
Tekanan
11MPA
Rotasi
2800RMP
Suhu banyu maksimal
60 ℃
Bobot
25KGS
Ukuran (L * W * H)
360 * 375 * 925mm

Gambar mesin cuci jet adhem banyu adhem tekanan anyar, New sale 200 mbar

1958

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.