produk

New Long nangani mesin cuci tekanan tinggi motor listrik tembaga bermutu

Bisa digunakake ing endi sumber daya listrik diwatesi. Cocog kanggo digunakake minangka mesin ekstra utawa ing wilayah sing ruangane winates lan mesin sing luwih gedhe ora cocog, kayata kamar mesin lan meja akomodasi.


Detail Produk

Tag Produk

Penyemprot busa inovatif

Filter banyu pakan sing bisa dicuci 50μ

Indikator level minyak

Piston stainless steel

Pengukur tekanan

Mupangate:

Cahya lan kompak - gampang diangkut lan disimpen

Cepet nyambung - ngirit wektu

Cocog kanggo wilayah kanthi ruang winates

Desain ergonomis - nambah kemampuan kerja

Parameter New Long nangani motor listrik tembaga bermutu mesin cuci tekanan tinggi
Jenis Motor: Motor Tembaga
Tegangan: 110V-240V
Daya Rated: 1600W-1800W
Tekanan: 80bar-120bar
Alur: 5 L / mnt
Bahan: Plastik
Werna: Miturut pelanggan mbutuhake

Gambar-gambar saka New Long nangani motor listrik tembaga bermutu tekanan tinggi mesin cuci tekanan tinggi

2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.