produk

Mesin Cuci Mobil Tekanan Dhuwur Anyar

Deskripsi Mesin Cuci Mobil Tekanan Tinggi KSEIBI anyar Mesin cuci tekanan Rumah Tangga saka KSEIBI kompak lan entheng, dadi gampang diangkut. Cocog kanggo kabeh tugas reresik


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi pabrikan Mesin Cuci Cleaner Mobil Tekanan Anyar Anyar iki
 Mesin cuci tekanan VAN Home saka KSEIBI kompak lan entheng, dadi gampang diangkut. Cocog kanggo kabeh tugas reresik ing omah, mesin kasebut dilengkapi pistol pemicu sing dirancang kanthi ergonomis, tombak sing bisa diatur kanthi nozel klik cepet (pilihan turce nobo Turbo, sing nyedhiyakake nganti 50% tenaga reresik luwih gedhe tinimbang tombak standar), 5m sambung cepet selang tekanan tinggi, botol deterjen. mesin iki uga cocog karo macem-macem aksesoris pilihan kanggo menehi solusi reresik presisi.
Parameter pemasok Mesin Cuci Cleaner Tekanan Tinggi Anyar iki
Mesin
Model mesin
Motor Sikat Karbon
Tekanan Makarya
90bar
Maks. Tekanan
135bar
Kekuwatan
Tingkat aliran
5,5L / mnt
Maksimum aliran
6,8L / min
Daya / Amps
1400w

Gambar pemasok Mesin Cuci Cleaner Mobil Tekanan Anyar Anyar iki

3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita