produk

Cleaner Vacuum Backpack Powered Batere digawe ing China

Alat pembersih vakum tas ransel minangka mesin sing sampurna kanggo ngresiki cepet ing papan sing angel digayuh, sing cocog kanggo sekolah, kantor komersial, departemen, toko, rumah sakit, institusi, terminal bandara, gereja, hotel lan motel, restoran, bar lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Cleaner Vacuum Backpack Powered Batere iki digawe ing China

1. 36V, 600W

2. Kapasitas 6L

3. 70min. wektu kerja terus-terusan

4. plastik utawa tank aluminium

Vacuum cleaner backpack minangka mesin sing sampurna kanggo ngresiki cepet ing papan sing gampang digayuh, cocog kanggo sekolah, kantor komersial, departemen, toko, rumah sakit, institusi, terminal bandara, greja, hotel lan motel, restoran, bar lsp.

Lan desain bobot entheng lan gawe piala mburi ergonomis dadi gampang ditrapake kanggo sapa wae.
Baterai Lithium Ion bakal menehi 70 menit wektu roto terus-terusan ing kinerja puncak. Sampeyan bakal nampa biaya lengkap sawise 3 jam.

Parameter Cleaner Vacuum Backpack Powered Batere iki digawe ing China
Tegangan 36V
Kekuwatan 600W
Vakum ing nozel 15.5Kpa
Ribut <70db (A)
Aliran Udara 2,23> m3/ men.
Kapasitas tank 6L
Bobot 10kg
Wektu kerja terus-terusan udakara 70min.
Ngunggah 320 pcs / 20GP, 650 pcs / 40GP
Aksesoris 1 pcs tas bledug kertas;
2 tabung logam;
1 sikat logam; 1 sikat bunder cilik; 1 nozel celah;

Gambar Cleaner Vacuum Backpack Powered Batere Iki digawe ing China

3_3
3_2259

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.