produk

Pabrik Pembersih Vakum Daya Baterai Isi Ulang Industri

Nggunakake motor AC-DC jinis basah lan garing, bisa nyedhot bledug lan banyu lan gaweyane luwih efisien lan trep.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Daya Baterai Rechargeable Industri iki Pabrik Pembersih Vakum Ransel

1. Nggunakake motor AC-DC jinis basah lan garing, bisa nyedhot bledug lan banyu lan gaweyane luwih efisien lan trep.

2. Tenaga 700w, bisa memenuhi persyaratan industri sing beda-beda.

3. Motor bisa diuripake kanthi tunggal, sing bisa luwih suwe wektu kerja lan makarya luwih efisien.

4. Tong sampah sing nglumpukake jinis bledug, bisa nginstal kantong bledug, sing mbuwang debu luwih trep lan bisa nyegah polusi sekunder.

5. Kapasitas batere gedhe 30AH, pangguna bisa ngontrol wektu kerja kanthi bebas.

6. Tangki Baja Tahan Karat, tahan lama lan ora bisa dienggo, ora gampang digores.

7. Dilengkapi saringan efisiensi dhuwur, bisa luwih suwe wektu kerja kanthi efisien. Kanthi akurasi filter 0,2um, udhara sing kesel bisa nganti 99%.

8. Dikontrol kanthi tunggal, mesin pembersih vakum industri jinis batere dilengkapi motor garing sing basah.

9. Kanthi pangisi daya berkualitas tinggi, batere bisa diisi lengkap sajrone 8-10h. Bisa nyukupi sarat reresik biasa.

10. Iki ditrapake kanggo bengkel gedhe, alun-alun, landasan, pertambangan, metalurgi, peralatan sanitasi, garasi bawah tanah, kantor, hotel lan sapanunggalane.

Parameter Pabrik Pembersih Vakum Daya Baterai Isi Ulang Industri Iki
Model 6L
Kekuwatan 700w
voltase DC48V
kapasitas 6L
tekanan udara 24.7kpa
tingkat aliran udara 234m3 / h
fungsi teles / garing
Tliti filter 0.2um
kapasitas batere 30AH

Gambar Pabrik Pembersih Vakum Daya Baterai Rechargeable Industri iki

2_1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.