produk

Mesin Cuci Tekanan Jual Patio Kompatibel Patio Flat Cleaner

Pembersih Permukaan Flat Stainless Steel dirancang kanggo ngresiki permukaan sing amba lan rata. Pembersih permukaan rata iki bakal ngilangi rereget nganti 15 kali luwih cepet tinimbang tongkat sing mandheg.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produsen Mesin Cuci Tekanan Pompa Kompatibel Patio Flat Surface Cleaner
Pembersih Permukaan Flat Stainless Steel dirancang kanggo ngresiki permukaan sing rata lan gedhe.
Pembersih permukaan rata iki bakal ngilangi rereget nganti 15 kali luwih cepet tinimbang tongkat sing mandheg.
Sing luwih resik dilengkapi sikat sikat bulu kanggo umur dawa lan kontrol glide.
Stainless Steel Flat Surface Cleaner dirancang kanggo ngilangi lemes operator nalika nambah keamanan.
Cleaner bisa digunakake ing geladhak, teras, trotoar, dalanmontor, geladak kolam, loteng payung pa, lan permukaan rata sing paling horisontal.

Ukuran Permukaan Reresik: 18 "21" 24 "inci
Tekanan Kerja Maksimum: 4000 PSI ing 8 GPM
Cocog kanggo aplikasi banyu adhem lan panas.
Suhu maksimal: 180 ° F
Trigger Gun Inlet: Plug 3/8 Cepet Sambungake
Omah stainless steel kanthi desain kompak lan gagang aluminium entheng
Rok sikat nilon awet lan kastor tiga (3) non-marki ng.
Bingkai sing gampang dienggo dirancang kanggo kurang kesel operator.
Tumindak kursor cocog kanggo ngresiki agregat, beton stam ped lan permukaan datar bertekstur liyane.

Parameter Eksportir Mesin Cuci Tekanan Jual Kompatibel Patio Flat Exterior Cleaner
Barang Cleaner Permukaan Cuci Tekanan Dhuwur
Materi Baja tahan karat tahan lama
Tekanan Maks 4000PSI
Aliran Maks 8GPM
Trigger Gun Inlet 3/8 "Colok QC
Tempereture Maks 300 ℉ / 150 ℃
Nozel Telung nozel kalebu
Kekuwatan Mesin Cuci Tekanan
Jinis Caster Swivel
Jembar 20 "
Panganggone Kanggo dalanmontor beton, teras, geladak kolam renang lan liya-liyane

Gambar Pabrik Mesin Cuci Tekanan Jual Patio Kompatibel Patio Flat Cleaner ing pabrik iki

Hot Seller Pressure Washer Compatible Patio Flat Surface Cleaner1
Hot Seller Pressure Washer Compatible Patio Flat Surface Cleaner
Hot_Seller_Pressure_Washer_Compatible_Patio_Flat_Surface_Cleaner_156317683579
Hot_Seller_Pressure_Washer_Compatible_Patio_Flat_Surface_Cleaner_156317684777

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita