produk

Produsen Mesin Sikat Fungsi Mulit

Nomer: A-002 Jeneng Inggris: Produsen Mesin Sikat Fungsi Mulit Views: 208


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Produsen Mesin Sikat Mulit Fungsi iki
Gampang lan katon apik lan struktur internal sing tepat lan kompak.
Nggunakake motor adhem kanthi udara lan nggunakake desain kapasitor dobel, supaya operasi luwih aman.
Iki nduweni macem-macem fungsi kayata karpet lan reresik lantai, ngilangi lilin, polesan kanthi kecepatan rendah, perawatan kristal lantai lan gawe anyar.
Aksesoris: awak utama, gagang, tangki banyu, wadhah bantalan, sikat keras, sikat lembut.

Parameter Produsen Mesin Sikat Fungsi Mulit iki
Spesifikasi Teknis A-002
voltase: 220V-240V ~
kekuwatan: 1100W
kacepetan: 175rpm / menit
dawane kabel listrik: 12m
diameter lempengan dasar: 17 "
bobote: 48kg

Gambar Produsen Mesin Sikat Mulit Fungsi iki

8_2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita