produk

Pemasok Mesin Lantai Multi Fungsi

Nomer: HY2A Jeneng Inggris: Pemasok Mesin Lantai Multi Fungsi Views: 28


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Pemasok Mesin Lantai Multi Fungsi iki
Mesin kasebut nduweni operasi sing trep, panggunaan aman lan efek reresik sing apik
Cocog banget kanggo ngresiki karpet, lantai, polishing kanthi kecepatan rendah kanggo macem-macem jinis lantai lan nyempurnakake permukaan watu kanggo hotel, restoran, gedung kantor lan ruang pameran.
Produk kasebut nduweni efisiensi reresik sing dhuwur lan bisa ngirit wektu reresik, dadi perlengkapan sing penting lan penting kanggo kerja reresik mekanik modern.
Aksesoris: sikat alus, sikat keras, wadhah bantalan, tangki banyu.

Parameter eksportir Mesin Lantai Multi Fungsi iki
Spesifikasi Teknis HY2A
voltase: 220V ~ 50HZ
kekuwatan: 1100W
kacepetan: 175rpm / menit
dawane kabel listrik: 12m
diameter lempengan dasar: 17 "
bobote net: 38,2kg

Gambar pabrik Mesin Lantai Multi Fungsi iki

8_3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita