produk

Tangan Push Walk Konco Mesin Pembersih Penyapu Lantai

Peraturan panggung kanggo nyuda biaya bahan habis


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi produsen Mesin Pembersih Penyapu Tangan Push Walk Pungkasan iki
1. Pengatur sikat gulung
peraturan panggung kanggo nyuda biaya bahan habis
2. Kothak nglumpukake bledug
Kothak nglumpukake debu kapasitas 40L ultra gedhe kanggo nambah efisiensi reresik
3. Gulung sikat
Ketahanan nyandhang kepadatan tinggi, nambah umur layanan
4. Rodha gedhe
Digawe saka karet tahan nyandhang impor, kuwat lan bisa dipakai
Parameter pemasok Mesin Pembersih Penyapu Lantai Tangan Push iki
Ukurane
1300x960x1050mm
Bobot
30kg
Rincian Paket
pasang ing palet poli-kayu, banjur karton

Gambar eksportir Mesin Panyapu Tangan Push Walk Tangan ing lantai iki

8_1
8_2
8_3983

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita