produk

Lumaku ing Mburi Sapuan Listrik

Mlaku ing mburi penyapu jinis kanthi gagang kacepetan sing bisa diatur, reresik otomatis, mung kudu nyetel arah tangan gawean, jembaré sapuan nganti 800mm, operasi sing gampang lan trep, efisiensi reresik dhuwur, swara kurang, nggunakake batere, iki minangka lampu lan aplikasi sing efisien kanggo macem-macem produk mesin nyapu dalan


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi Walk Behind Electric Sweeper

Mlaku ing mburi penyapu jinis kanthi gagang kacepetan sing bisa diatur, reresik otomatis, mung kudu nyetel arah tangan gawean, jembaré sapuan nganti 800mm, operasi sing gampang lan trep, efisiensi reresik dhuwur, swara kurang, nggunakake batere, iki minangka lampu lan aplikasi sing efisien kanggo macem-macem produk mesin nyapu dalan.

Fitur produk
1. Nganggo batere tanpa pangopènan minangka sumber listrik, operasi stabil, swara sithik, luwih cocog kanggo lingkungan ing njero ruangan lan gangguan.
2. sikat sisih sing bisa disetel, kanthi sikat utama kanthi kecepatan tinggi, bisa nambah efisiensi reresik.
3. Sistem reresik vakum internal, nyapu mekanik lan nyedhot vakum digabungake, kanthi efektif bisa nyuda bledug sing digawe nalika diresiki.
4. Jenis filter debu lipat iki, kanthi volume winates bisa nambah area filter, kanthi efektif bisa nyuda sistem nyedhot debu vakum tahan angin, ningkatake nyedhot sistem nyedhot vakum.
Fitur: mesin bisa kerja 5-6 jam kanthi terus-terusan, saben dina kerja nganti 16800 meter persegi -21800 meter persegi. Setel nyapu, nyedhot dadi siji, ora ana rong bledug buronan, ora ana swara, ora ana emisi knalpot, perlindungan lingkungan ijo. Model utilitas duwe kaluwihan ukuran cilik, kemudi fleksibel, gampang dioperasikake lan panggunaane trep. Cocog kanggo ngresiki taman, dalan, area properti, gudang, lokakarya, sekolah, stasiun, bandara lan papan-papan cilik liyane. Efisiensi reresik yaiku 6-9 kali saka efisiensi reresik manual tradisional, lan penyapu bisa ngganti 6-9 pekerja reresik.

Parameter Lumampah Ing Mburi Sapuan Listrik
Nyapu panths
900mm
Produktivitas
5800m3/ h
Kacepetan nyambut gawe
0-6km / jam
Nguripake radius
80mm
Tenaga kerja (Motor)
650W
Kapasitas debu
65L
Wektu kerja terus-terusan
6H
Ukurane bentuk
1300 * 850 * 1050 (mm)
Tegangan batere
36V
Dawa sikat utama
500mm
Dhiameter sikat sisih
390mm
Area filter vakum
4.0m2
Kualitas kendharaan
108kg

Gambar Penyapu Walk Behind Electric Lantai iki

9.1
9.2
9.3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita