produk

Pembersih Vacuum Nganggo Cilik Tenaga Duwur Cilik

Piranti CJ200 motor impor, garing, udan lan ndamu kanthi kapasitas 23L, kekuwatan gedhe 1400w, nggawe jaman anyar resik lan bebas debu, nggunakake macem-macem teknologi nyuda swara kanggo nyuda swara.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi pabrikan Cleaner Handle Vacuum Cleaner Cilik Rumah Tangga cilik iki
Piranti CJ200 motor impor, garing, udan lan ndamu kanthi kapasitas 23L, kekuwatan 1400w, nggawe jaman anyar resik lan bebas debu, nggunakake macem-macem teknologi nyuda swara kanggo nyuda swara.

Kanthi fungsi lebu manual, filter Hepa ora perlu dibongkar kanggo diresiki, lan dilengkapi piranti filter multi-layer, sing bisa mblokir partikel lan nyaring lapisan debu sing apik, ngilangi udara sing resik, nyingkiri polusi sekunder , lan ngumbah Hepa kinerja tinggi. Gunakake bola-bali, hemat energi lan perlindungan lingkungan.

Garing: Lebokake bledug, sekam, sisa kertas, rambut lan sampah garing liyane

jotosan: Pukul bledug sudhut sing mati lan lemah sing garing

Basah: Resiki jus sisane, resiki limbah rumah tangga

Fitur pemasok Hand Clean Vacuum Cleaner Handle Small Power Small ing Omah iki

■ Motor sedhot vakum tembaga kelas industri
■ Kapasitas 23L, cocog kanggo omah, ngumbah mobil
■ Hepa filter sing efisien
■ Macem-macem kit reresik sing bisa dipilih;

Parameter eksportir Nganggo Vacuum Cleaner Nganggo Daya Cilik Rumah Tangga iki
Model CJ200
Fungsi Basah, garing lan jotosan
kapasitas 23L
kekuwatan 1400w
Dhiameter tank 310mm
voltase 220V-240V
saringan Hepa filter sing efisien
Aliran udara 30L / S
vakum 17KPa
rame 75dB
bungkus 420 * 380 * 560mm
baris 5M

Gambar pabrik Cleaner Vacuum Handle Small Power Small Small ing omah iki

5_2

Roda universal sing cepet, rotasi gratis 360 °

5_3

Rod logam sing bisa ditarik,
gratis kanggo babagan

5_4

Nyerep banyu lan
motor bledug

5_5

Hepa filter sing efisien

5_6

Selang snap

5_7

Macem-macem kit reresik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita