produk

T5 seri Ekstrak debu laras dobel fase tunggal

T5 seri Ekstrak debu laras dobel fase tunggal


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi seri T5 grosir Single phase dobel ekstrak dobel
2 barrels, integrated with separator for pre-filtering, “TORAY” polyester PTFE coated HEPA filter.
Ditrapake kanggo kondisi kerja sing terus-terusan, ukuran cilik lan bledug akeh.
Khusus ditrapake kanggo industri mecah lan polishing lantai.
2 barel, pre-filter yaiku pemisah siklon, nyaring luwih saka 98% bledug, nggawe lebu luwih sithik kanggo mlebu pembersih vakum, memperpanjang wektu kerja vakum, kanggo nglindhungi filter kanthi vakum lan nambah wektu urip.

Parameter seri T5 grosir Single phase dobel ekstraktor debu

Model T502 T502-110V
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V50 / 60HZ
Daya (kw) 3.6 2.4
Vakum (mbar) 200 200
Airflow(m³/h) 600 485
Gangguan (dbA) 80
Jinis filter HEPA filter “TORAY” polyester
Filter area(cm³) 30000
Kapasitas saringan 0.3μm>99.5%
Reresik saringan Reresik filter nadi jet Reresik saringan motor
Inci ukuran (mm) 25.7″x40.5″x57.5″/650X1030X1460

Gambar seri T5 grosir Single phase dobel ekstrak debu

T5-2--1590050833000
T5-3-1590050876000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita