produk

Tiga ekstraktor bledug fase digabungake karo pra pamisah

Tiga ekstraktor bledug fase digabungake karo pra pamisah


Detail Produk

Tag Produk

Wulu utama

Rong filtrasi tahap, pre-filter yaiku separator siklon, misahake luwih saka 95% bledug, mung sawetara bledug sing bisa nyaring, saliyane umur filter.

Thanks kanggo ngresiki filter pulsa jet otomatis, sampeyan bisa tetep bisa ngganggu

Ekstrak bledug nggawe nyedhot dhuwur lan aliran udara sing gedhe, ora ana bledug ing jubin

Dilengkapi komponen elektronik Schneider, duwe overload, overheating, proteksi sirkuit cendhak, bisa terus 24 jam

Sistem tas lempitan terus-terusan, penanganan aman lan pembuangan bledug

Parameter ekstraktor bledug telung grosir iki intergrated karo pra pamisah
Model TS70 TS80
Tegangan 380V 50HZ 480V 60HZ
Daya (kw) 7.5 8.6
Vakum (mbar) 320 350
Aliran Udara (m³ / h) 530 620
Gangguan (dba) 71 74
Jinis filter Poliester "TORAY" saringan HEPA
Area filter (cm) 30000
Kapasitas saringan 0,3 um> 99,5%
Reresik saringan Reresik filter pulsa jet kanthi otomatis
Ukuran (mm) 25.2 ″ x48.4 ″ x63 63 / 640X1230X1600
Bobot (kg) 440/200

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita