produk

Single phase siji motor HEPA extractor bledug

Single phase siji motor HEPA extractor bledug


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi ekstraktor debu motor HEPA tahap siji grosir iki
F11 dilengkapi filter pre-conical lan siji filter H13 HEPA.
Filter utama kanthi permukaan filter 1,7 m, saben filter HEPA diuji lan disertifikasi kanthi independen. TS1000 bisa misahake bledug sing apik kanthi efisiensi > 99.99%@0.3μm, njamin papan kerja sampeyan dadi lingkungan sing resik lan aman.
F11 dianjurake kanggo gilingan cilik lan alat listrik genggeman.

Wulu utama
Reresik filter pulsa jet sing efisien
Desain sing cerdas lan portebel, ngangkut kaya angin

Parameter ekstraktor debu HEPA motor siji phase grosir iki

Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V50 / 60HZ
Daya (kw) 1.2 1.2KW
Amps 4 8
Aliran Udara (m³ / h) 200 200
Vakum (mbar) 220 220
Filter saringan 1,7m²> 99.5 %@1.0um
Filter HEPA (H13) 1.2m²> 99.99%@0.3um
Reresik saringan  Reresik filter nadi jet
Ukuran (mm)  15.2 "x24.2 ″ x33.3" / 385X615X850
Bobot (kg) 56/25
Volume tank (L) 50

Gambar ekstraktor debu motor HEPA tahap siji grosir iki

F11_1
F11_2
F11_3
F11_4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita