produk

S2 seri Single phase vakum basah & garing

S2 seri Single phase vakum basah & garing


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi seri S2 grosir Single phase vakum basah & garing
Pembersih vakum industri seri S2 kanthi desain kompak, fleksibel, gampang dipindhah. Dilengkapi kapasitas beda laras sing bisa dicopot. Ketemu macem-macem kahanan kerja, kanggo aplikasi udan, garing lan bledug.
Telung motor Ametek, kanggo ngontrol urip / mateni kanthi mandiri.
Desain kompak, luwih fleksibel, cocog kanggo industri semen.
Kasedhiya reresik saringan: reresik filter pulsa jet, reresik kanthi otomatis kanthi otomatis.

Parameter seri S2 grosir Fase tunggal vakum basah & garing
Model S202 S212
Tegangan 240V 50 / 60HZ
Daya (kw) 3
Vakum (mbar) 200
Airflow(m³/h) 600
Gangguan (dbA) 80
Volume tank (L) 30L 65L
Jinis filter HEPA filter “TORAY” polyester
Filter area(cm³) 30000
Kapasitas saringan 0.3μm>99.5%
Reresik saringan Pulsa jet Reresik saringan motor Pulsa jet Motor didhukung
reresik saringan reresik saringan reresik saringan
Inci ukuran (mm) 19″x24″x38.5″/480X610X980 19″x24″x46.5″/480X610X1180
Gambar saka seri S2 grosir Single phase vakum basah & garing
S2_1
S2_2
S2_3
S2_4
S2_5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita