produk

Vakum industri industri tekstil anyar

Vakum industri industri tekstil anyar


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi vakum industri industri Tekstil F2 BARU iki
Desain klasik, andal lan stabil. Dilengkapi motor turbin vakum sing dhuwur, cocog kanggo 24 jam kerja terus-terusan.
Digunakake ing industri tekstil, pengepakan lan kertas
◆ Motor turbin kelas industri telung fase, bisa terus digunakake.
◆ Filter HEPA, tank 120L, kanthi tas kain non-anyaman gedhe ing njero.
◆ Panel saklar independen, kanthi fungsi nyegah bocor, sirkuit cendhak lan suhu dhuwur
◆ Pelanggan bisa milih macem-macem inlet kaya sing dikarepake (50mm / 63mm / 76mm / 100mm)
◆ Filter nganggo desain jinis tas, sampah strip sing diserep langsung disimpen ing filter.
Kanggo mbuwang sampah, cukup bukak tutup ndhuwur lan copot saringan saka tangki bledug.

Parameter vakum industri industri Tekstil F2 BARU iki

Model F212 F213 F214
Tegangan 380V 50HZ
Daya (kw) 2.2 3 4
Vakum (mbar) 240 270 260
Aliran Udara (m³ / h) 275 318 420
Gangguan (dba) 65
Volume tank (L) 120
Jinis filter HEPA
Area filter (cm) 20000
Kapasitas saringan 1um> 99,5%
Ukuran (mm) 1020 * 630 * 1130
Bobot (kg) 65 73 80

Gambar vakum industri industri Tekstil F2 BARU iki

F2_Textile_industry_industrial_vacuum_155843043033

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita