produk

anyar TS3000 Single phase HEPA extractor bledug

anyar TS3000 Single phase HEPA extractor bledug


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi produsen ekstraktor debu HEPA tahap TS3000 Single baru
Katrangan singkat:

TS3000 minangka ekstraktor debu beton HEPA, kanthi 3 motor Ametek gedhe.

TS3000 duwe kekuwatan sing bisa dihubungake karo grinders ukuran tengah utawa luwih gedhe, scarifiers, blasters shot kanggo ngekstrak debu beton sing anyar dipotong?
Filtrasi HEPA sing disertifikasi nganti 99,99% @ 0,3 mikron kanggo njamin knalpot vakum pancen tanpa debu.
TS3000 diwenehake kit alat lengkap, kalebu selang D50 * 10 meter, tongkat lan alat lantai.

Fitur utama:

 

OSHA? Manut? H13? HEPA? Filter?
Unik? Jet? Pulsa? Filter? Cleaning? Teknologi? Njamin? Efisien? Lan? Resik? Filtrasi?
Dilas? Bingkai / platform? Nyedhiyakake? Kuat? Dhukungan? Ing? Tanggel? Jobsite
? 22? Meter? Dawa? Plastik? Tas? Bisa? Dipisahake? Nganti? Udakara? 40? Individu? Tas tinutup? Cepet, aman lan mbuwang debu
"Kompak? Vertikal" gampang? Gampang? Maneuver? Lan? Transportasi

Parameter pabrikan ekstraktor debu HEPA tahap TS3000 Single anyar iki

 

Model TS3000 TS3100
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V 50 / 60HZ
Daya (kw) 3.6 2.4
Saiki (amps) 12 16
Vakum (mbar) 220 185
Aliran Udara (m³ / h) 600 485
Filter saringan 4,5m²> 99.5 %@1.0um
Filter HEPA (H13) 3,6m²> 99.99%@0.3um
Reresik saringan Reresik filter nadi jet
Ukuran (mm) 24.8 ″ / 33 ″ x43.3 ″ / 630X840X1470
Bobot (kg) 145/65

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita