produk

Pembersih vakum industri

  • A9 series industrial dust extraction units three phase industrial heavy duty vacuum cleaner for concrete floor grdinging

    Seri ekstraksi debu industri seri A9 telung fase pembersih tugas berat industri kanggo parutan lantai beton

    Keterangan Singkat: Pembersih vakum industri seri A9 dirancang kanggo nggunakake tugas abot umume. Motor turbin gratis pangopènan cocok kanggo kerja terus 24/7. Dheweke cocog kanggo integrasi menyang mesin proses, digunakake ing instalasi tetep lan sapiturute A9 nyedhiyakake telung reresik saringan kanggo para konsumen: shaker filter manual, motor drive otomatis, lan reresik filter pulsa jet.

  • C5 series three phase stationary type industrial vacuum cleaner

    C5 seri telung tahap stasioner pembersih vakum industri

    Desain kompak? Lan? Cerdas?? Dilengkapi? Karo? Abot? Tugas? Turbin? Motor, stabil? Lan? Andal,? 24? Jam? Terus? Makarya.? Cocog? Kanggo? Ndhukung ?? majelis? Baris

  • P3 series battery powered cordless industrial vacuum cleaner

    P3 seri batere nganggo pembersih vakum industri tanpa kabel

    Fitur utama: 1.?Telu Ametek gedhe? Motor pembersih vakum industri,? Kanggo? Ngontrol? Mati? Mati? Mandhiri? 2.?Detachable?barrel,?makes?the?dust?dumping?work?so?easy. 3.?Large?filter?surface?with?integrated?filter?cleaning?system? 4.?Multi?purposes?flexibility,?cocok? Kanggo?wet/ dust dust? Aplikasi.

  • FB series three phase explosion proof vacuum cleaner for heavy duty industry

    Cleaner vakum bukti bledosan telung seri FB kanggo industri tugas berat

    Fitur kasebut luwih aman lan tahan bledosan, luwih entheng lan luwih terjangkau tinimbang pembersih vakum industri liyane. Cocog kanggo operasi terus-terusan wilayah sing bisa mbledhos lan bledug utawa peralatan industri sing bisa mbakar lan mbledhos. Digunakake ing proses logam, ngolah sheet plastik, batre, casting, elektronik, 3D printing lan industri liyane.

  • A9 series industrial dust extractor vacuum Heavy duty three phase industrial vacuum cleaners

    Vakum ekstraktor debu industri seri A9 Tugas abot kanggo pembersih vakum industri telung fase

    Deskripsi vakum ekstraktor debu industri seri A9 tugas berat pembersih vakum industri tiga fase Deskripsi Singkat: Seri A9 ekstraktor debu industri vakum Tugas pembersih vakum industri tiga fase dirancang kanggo panggunaan tugas abot umume. Motor turbin gratis pangopènan cocok kanggo kerja terus 24/7. Dheweke cocog kanggo integrasi menyang mesin proses, digunakake ing instalasi tetep lan sapanunggalane pembersih vakum industri A9 telung fase nyedhiyakake ...
  • High quality industrial dust extraction units single phase wet and dry industrial vacuum cleaner D3 series

    Unit ekstraksi debu industri berkualitas tinggi seri D3 pembersih vakum industri basah lan garing

    Deskripsi Singkat Portable? Dhuwur? Efisien? Ngresiki? Mesin,? Nganggo tank? Volume? Amba? lan? HEPA? filter.? Bisa? menehi hasil? kabeh? jinis? rumit? digunakake? Fitur utama Tiga motor independen kelas industri. Laras stainless steel 90L dicet antistatik. Kanthi saklar level cair, vakum bakal mandheg kanthi otomatis nalika banyune kebak, nglindhungi motor saka kobong. Basah lan garing, bisa ngatasi cairan lan bledug kanthi bebarengan. Reresik filter pulsa jet unik lan filter HEPA efisiensi dhuwur ....
  • F11 High quality Single phase one motor HEPA dust extractor industrial vacuum cleaners manufacturers

    F11 Produsen pembersih debu vakum industri ekstraksi debu HEPA kualitas tinggi tunggal

    Katrangan Singkat: F11 dilengkapi filter pre-conical lan siji filter H13 HEPA. Filter utama kanthi permukaan filter 1,7 m, saben filter HEPA diuji lan disertifikasi kanthi independen. TS1000 bisa misahake bledug sing apik kanthi efisiensi > 99.99%@0.3μm, njamin papan kerja sampeyan dadi lingkungan sing resik lan aman. F11 dianjurake kanggo gilingan cilik lan alat listrik genggeman. Wulu utama: saringan OSHA H13 Hepa filter Efisien reresik pulsa filter reresik Desain cerdas lan portebel, ngangkut kaya angin