produk

Seri S2 anyar Single phase vakum basah & garing

S2 seri Single phase vakum basah & garing


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi pemasok vakum basah & kering fase Single seri S2 Baru iki
Katrangan singkat:
Portable? Dhuwur? Efisien? Reresik? Mesin,? Tank kanthi volume amba? lan? HEPA? filter.? Bisa? menehi hasil? kabeh? jinis? rumit? digunakake?

Fitur utama:

Telung motor independen kelas industri
Laras stainless steel 90L dicet antistatik
Kanthi saklar level cair, vakum bakal mandheg kanthi otomatis nalika banyune kebak, nglindhungi motor saka kobong
Basah lan garing, bisa ngatasi cairan lan bledug kanthi bebarengan
Reresik filter pulsa jet unik lan filter HEPA efisiensi tinggi

Parameter Produsen vakum basah & garing fase Single seri S2 Anyar iki
Model D3080 D3081
Tegangan 240V 50 / 60HZ 240V 50 / 60HZ
Daya (kw) 3.6KW 3.6KW
Aliran Udara (m³ / h) 620 620
Vakum (mbar) 200 200
Saklar cair YES NO
Reresik saringan Reresik filter nadi jet
Volume tank (L) 90L
Jinis filter HEPA
Area filter (cm²) 1,0um> 99,5%
Ukuran (mm) 23.6 ″ X25.5 ″ X38.6 ″ / 600X650X980
Bobot (kg) 32

Gambar pabrik seri vakum basah & garing seri S2 Anyar iki

S_1234
S_2425
S_3918
S_4524
S_4524555

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita