produk

lantai beton efisiensi tinggi anyar nggunakake mesin mecah

Uhandle, sing bisa muter udakara 360 °, lan aman lan andal kanthi operasi sing trep sesuai karo ergonomis.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan saka lantai beton efisiensi tinggi Grosir anyar sing digunakake mesin grinding
Fitur Produk utama1: Uhandle, sing bisa muter sak 360 °, lan aman lan andal kanthi operasi sing trep sesuai karo ergonomis.

2: Sasis magnet multi-fungsi gedhe khusus, sing ngidini instalasi bahan panggilingan lan panggantos luwih trep lan luwih cepet, lan mlaku kanthi kecepatan dhuwur dadi luwih aman.

3: Desain terpadu pusat panel kontrol, sing bisa milih kacepetan sing spesifik kanggo macem-macem lapangan, ningkatake stabilitas peralatan lan entuk lingkungan kerja kanthi swara sing sedheng.

4: Piranti sambungan pembersih vakum internal, sing bisa nggayuh lingkungan kerja sing ora ana bledug, saengga apik kanggo perawatan kesehatan lan peralatan staf.

5: Operasi sing gampang, supaya staf bisa ngrampungake proses pambangunan kanthi gampang kanthi manual.

Parameter lantai beton efisiensi tinggi anyar iki nggunakake pabrikan mesin grinding
Model JH750-T9A JH750-T9B
Tegangan 380-440V 380-440V
Saiki 24A 40A
Motor 15HP (11KW) 15HP (11KW)
Inverter 15HP (11KW) 15HP (11KW)
Frekuensi 50 / 60HZ 50 / 60HZ
Kacepetan Puteran 0-1800RPM 0-1800RPM
Area Makarya 750MM 750MM
Grinding Disc 250MM * 3 250MM * 3
Tangki Banyu 30L 30L
Bobot 290KGS 290KGS
Ukuran 970MM * 750MM * 1050MM 970MM * 750MM * 1050MM

Gambar lantai beton efisiensi tinggi anyar iki nggunakake mesin penjualan panas

5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita