produk

BARU 12 kepala grinding lantai watu cilik grinding beton

Lukisan spry lumahing kaendahan, koleksi bledug kapasitas gedhe. Operasi panel instrumen luwih gampang, roda karet adaptasi karo lantai sing beda.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi mesin penggiling beton penggilingan lantai 12 BARU cilik iki
■ Daya gedhe Gunakake motor listrik 7,5 KW Siemens, efisiensi kerja 1500 rpm, area kerja 3200 meter persegi suwene 8 jam. Uga duwe mesin koleksi bledug udhara sing amba.
■ Nggarap kerja sing amba Makarya jembaré 480mm. Grinding ambane bisa diatur udakara 1-3 mm.
■ Lukisan spry lumahing kaendahan, koleksi bledug kapasitas gedhe. Operasi panel instrumen luwih gampang, roda karet adaptasi karo lantai sing beda.
■ Nggawa macem-macem ketebalan alat grinding berlian. Hardening, terrazzo, lantai tahan karborundum sing cocog, kabeh jinis beton.

Mesin mecah lan poles multifungsi

Model OK-900C, Model OK-600C lan mesin polishing kanthi kecepatan tinggi

Mesin mecah lan polishing multifungsi bisa digunakake kanggo tlatah, polesan lan waxing. Mangkene cara kerjane: listrik

motor nyopir piring sing dipasang kanggo muter kanthi kecepatan kaya1500-3000 r / min; mecah endhas nganggo grinding

agen bakal ngresiki lan polesan lapisan oksida, bekas, utawa polusi liyane ing jubin utawa jas rampung.

Parameter NEW 12 endhas mesin penggiling lantai watu cilik iki adol panas

Kegiatan utawa Fitur

Ditambahake Dhasar
Model OK-900C Model OK-600C
Bobot 240 KGS 165 KGS
Tegangan 220 V / 380 V 220 V / 380 V
Kekuwatan 7,5 KW 4 KW
Jalur Reresik 580 * 580 mm 560 mm
Kapasitas Tangki Air 35 L 35 L

Gambar mesin penggiling lantai watu cilik anyar 12 endhas iki regane murah

2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita