produk

TS1000 siji phase ekstraktor bledug HEPA

TS1000 siji phase ekstraktor bledug HEPA


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi produsen ekstraktor debu HEPA TS1000 Single phase anyar iki

Katrangan singkat:

TS1000 dilengkapi pre-filter kerucut lan siji filter HPA HEPA.?

Filter utama kanthi permukaan filter 1,5 m², saben filter HEPA diuji lan disertifikasi kanthi independen.

TS1000 bisa misahake bledug sing apik kanthi efisiensi 99.97% @ 0.3μm, manawa papan kerja sampeyan dadi lingkungan sing resik lan aman.?

TS1000 dianjurake kanggo gilingan cilik lan alat listrik genggeman.

 

Fitur utama:
OSHA? Manut? H13? HEPA? Filter?

"Ora? Menehi tandha? Jinis"? Mburi? Rodha? Lan? Bisa dikunci? Ngarep? Caster

Efisien? Jet? Pulsa? Filter? Reresik

"Bagging" sistem? Terus-terusan? Njamin? Cepet? Lan "tanpa bledug? Tas? Ngganti Smart? Lan" portebel? Desain,? Transportasi? Kaya? A? Angin?

Parameter Produsen ekstraktor debu HEPA TS1000 Single phase anyar iki
Model TS1000 TS1100
Tegangan 240V 50 / 60HZ 110V 50 / 60HZ
Saiki (amps 4 8
Daya (kw) 1.2
Vakum (mbar) 220
Aliran Udara (m³ / h) 200
Filter saringan 1,7m²> 99.5 %@1.0um
Filter HEPA (H13) 1.2m²> 99.99%@0.3um
Reresik saringan Reresik filter nadi jet
Ukuran (mm) 16.5 ″ x26.7 ″ x43.3 ″ / 420X680X1100
Bobot (kg) 0,3μm > 99,5%
Koleksi Tas gulung terus-terusan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita