produk

Cara nggunakake panggilingan lantai kanggo ngatasi cat lantai sadurunge konstruksi

Mesthekake lan ngapikake adhesi lapisan cat lantai: Permukaan dasar beton sing diobati bisa ngidini primer cat lantai nembus luwih akeh menyang permukaan beton, sing nduweni peran penting ing umur layanan kabeh lapisan cat lantai. Utamane yen ana noda minyak lan banyu ing lumahing dhasar, amarga kompatibilitas minyak, banyu lan cat sing kurang, mula angel digawe lapisan sing terus-terusan. Sanajan lapisan lengkap digawe, adhesi nutupi bakal dikurangi sithik, nyebabake lapisan bakal tiba prematur. Nalika bledug ing lumahing langsung ditrapake tanpa ngurus permukaan dhasar, sing cahya bakal nyebabake lapisan cat jubin duwe jugangan, lan sing abot bisa nyebabake jembaré lapisan cat lantai ambruk, nyuda urip layanan saka Paint lantai. Mula, ing wektu sing padha, siyap prelu nggawe lapisan sing alus, alus lan apik, lan gawe dhasar sing apik kanggo kabeh proyek cat lantai.

Gawe kekasaran permukaan sing cocog: Adhesi lapisan cat lantai menyang permukaan beton utamane gumantung saka daya tarik bebarengan antara molekul polar ing cat lantai lan molekul ing permukaan landasan. Sawise beton digiling karo mesin penggiling lantai, lumahing bakal kasar. Amarga atose saya tambah, area permukaane uga bakal saya gedhe. Kekuwatan gravitasi lapisan ing area unit lan permukaan dhasar uga bakal nambah kanthi eksponensial. Lampiran lapisan cat nyedhiyakake bentuk permukaan sing cocog lan nambah kerja sama untu mekanik, sing migunani banget kanggo adhesi lapisan cat epoxy.


Wektu kiriman: Mar-23-2021