produk

Cara milih gilingan planet bumi kanggo gilingan lantai

Kinerja mesin penggiling lantai beton kalebu: jembar grinding, mode operasi kepala grinding, kacepetan rotasi, tekanan unit kepala grinding, kontrol volume banyu, lsp. Standar konstruksi dipérang dadi: flatness, clearness and glossiness.

1. Area panggilingan mesin grinding lantai: cukup, kanthi wiyar mesinea luwih gedhe, rata-rata papan konstruksi luwih dhuwur, nanging uga kenaikan kisaran grinding sing ndadekake efisiensi leveling lemah bedane level ngisor.

QQ-20200421204613-1587473527000

2. Mode operasi endhas grinding mesin grinding lantai: Mode operasi endhas panggilingan mesin grinding lantai luwih rumit, gaya grinding luwih gedhe, efisiensi kerja luwih dhuwur, lan kajelasan lemah luwih dhuwur. Gaya grinding saka loro-grinder lantai kepala loro-arah luwih kuwat.

3. Kacepetan puteran panggilingan lantai: umume, luwih akeh jumlah revolusi kepala grinding lantai panggilingan, gaya grinding uga bakal nambah. Nanging, kacepetan sing gedhe banget bakal nyuda gaya grinding saka lemah lan lemah. Yen tekanan kepala grinding cukup sithik, bakal nyuda stabilitas operasi mesin lan nyuda standar konstruksi.

4. Tekanan unit kepala grinding mesin grinding lantai: tekanan kepala grinding mesin grinding lantai lan bobote mesin, tekanan kepala grinding luwih gedhe, luwih akeh efisiensi lan level leveling . Yen tekanan endhas grinding dhuwur banget, tenaga pemotong bakal saya mundhak nalika lemah alus banget. Ing wektu iki, panggilingan lantai ora bisa mlaku kanthi kacepetan seragam, sing bakal nyuda kelancaran konstruksi.

5. Kontrol volume banyu: umume, mecah lemah dipérang dadi grinding basah lan grinding garing, sing umume nemtokake lemah. Banyu bisa muter pelumasan, ngilangi chip lan adhem. Kanthi pangowahan proses mecah lemah hard granit, jumlah banyu kudu dikendhaleni kanthi tepat wektu. Suhu polishing ing lemah uga bakal langsung nyebabake luminesitas polesan.

Liwat introduksi kinerja mesin penggilingan lantai, aku yakin manawa kabeh wong bisa ngerti kinerja saben bagean mesin penggiling lantai lan gampang milih mesin penggilingan lantai sing cocog karo kebutuhan sampeyan.


Wektu kiriman: Mar-23-2021