produk

Kepiye mesin polishing kanthi kecepatan dhuwur duwe peran ing lantai beton

Proses aplikasi mesin polishing kanthi kecepatan tinggi

① Priksa kahanan nyata ing lapangan lan pikirake kebutuhan kanggo ngontrol masalah sanding. Pisanan, oles bahan agen obat ing lemah kanggo nambah atose lemah.

② Gunakake 12 grinding tugas abot lan disk waja kanggo ngrenovasi lemah, lan lancar bagean sing metu ing lemah kanggo nggayuh rata rata.

③ Sak tenane tlatah ing lemah, gunakake cakram grinding resin bolong 50-300, banjur sebar bahan agen obat kanthi rata, ngenteni lemah supaya bisa nyedhot bahan kasebut.

④Sawise lemah garing, gunakake cakram abrasif resin 500 bolong kanggo ngresiki lemah, mbilas lendhot lemah lan sisa bahan agen obat.

⑤Post-polishing.

1. Mulai nggunakake mesin polishing kanthi kecepatan tinggi kanthi pad polishing nomer 1 kanggo polesan. 

2. Resiki lemah, gunakake alat pembersih vakum utawa peledug debu kanggo ngresiki lemah (ora perlu ditambahake banyu kanggo diresiki, umume bubuk sing isih ana nalika polishing pad). 

3. Poles cairan ing lemah, enteni lemah garing kanthi lengkap (miturut sarat materi). 

4. Nalika lumahing digaruk karo obyek sing landhep, ora ana bekas. Miwiti nggunakake mesin polishing kanthi pad nomer 2 kanggo polesan. 

5. Polesan rampung. Efek kasebut bisa nganti luwih saka 80 derajat.


Wektu kiriman: Mar-23-2021