Wet & Dry Industrial Vacuums

Wet & Dry Industrial Vacuums

Sistem pendinginan canggih Vacuums Industri Uap & Kering, Produsen Vacuums Industri, Supplier Industri Vacuums adalah sistem bypass ganda sing disejuk udara. Sajrone nggunakake, motor bisa katahan ing suhu konstan, supaya urip motor bisa nemen apik, lan bisa terus-terusan terus ing 24 jam. Kerja. Bisa ngurangi wektu nalika saringan diblokir lan bisa luwih efektif.

Leave your messages

Send Inquiry Now