Vakum penyerapan partikel

Vakum penyerapan partikel, peralatan penyisihan debu industri, vakum extractor debu industri, unit ekstraksi debu industri cocok kanggo: bubuk serbaguna, debu, tanah jeruk, dll ing pabrik kimia, lokakarya pangan, lokakarya mesin, dll. Kayata tepung, pati bubuk, silika gel, grafit, karbon hitam, bubuk logam, bubuk semen, bubuk keramik, lan bahan-bahan sing luwih abot, kayata bal baja, tembakan baja, kuku, watu, lan liya-liyane. . Utamané cocok kanggo wiyar-wiyar banget kanggo bubuk serbuk ultra-apik kanggo operasi nyedhot terus-terusan jangka panjang, super nyedhot ora ngremehake!

Leave your messages

Send Inquiry Now