Vakum penyerapan bubuk logam polishing

Vakum penyerap bubuk polishing logam, pabrikan penyedot debu industri, unit ekstraksi debu untuk dijual, layanan industri resin listrik Sesuai kanggo welding, pemotongan, penggilingan dan bidang pemurnian asap terintegrasi; ing workbench teka kanthi fungsi vakum, kang bisa nyerap lan ngresiki debu sing digambar kanthi mecah. Aja nyisihake bledug udara lan mbebayani kesehatan buruh.

Leave your messages

Send Inquiry Now