Vacuum penyerapan minyak

Ruang lingkup penerapan vakum penyerapan minyak: peralatan vakum khusus kanggo pengumpulan minyak, emulsi dan jumlah potongan logam; ngiseni zat padat lan cair, lan nyaring lan ngresiki emulsi uga bisa digunakake bola-bali; cocok kanggo pemotongan Processing, casting terus lan Rolling, pemotongan kabel, etc kanggo daur ulang minyak lan emulsion lan maneh. Pembersih vakum industri tanpa kabel nirkabel P3 seri Grosir kita nampa sambutan sing apik saka pelanggan.

Leave your messages

Send Inquiry Now