Vacuum ing industri tekstil

Piranti industri ngeculake mesin sing dirancang kanggo kahanan khusus kayata kertas, tembakau, tekstil, pengolahan kayu, produk plastik, lan liya-liyane, sing rawan ngasilake sampah gedhe. Sampah kasebut kasebut kanthi cepet bakal mblokir unsur saringan nalika digunakake ing panyisipan udara kanthi cara lulus konvensional. Bisa kanthi efektif nuntun daur ulang bahan dikompresi lan nemen nambahi efisiensi karya.

Leave your messages

Send Inquiry Now